No właśnie tak myslałem że pierdolisz
bo sam w ciemno brałeś swoje odsłuchy. Do tej pory tylko odsłuchuje sobie audio/mp3 i jestem zajebiscie zadowolony bo brzmia diametralnie inaczej niż to co odsłuchiwałem do tej pory, pomijam już zwykłą wieżę, ale bije brzmieniem behringery, KRK i Alesisy którymi miałem przyjemność operowac wcześniej. Tu po prostu czuć że to jest inna półka (bo nawet nie celowałem w inna półkę niz monitory do maks 1400 za parę). Na minus sa ich gabaryty. Ale nie ma mowy zeby mi bas przytykało, tunele Bass-Reflexu na przód to cos co uwielbiam i co ceniłem sobie juz w małych monitorkach, bo ze wzgledu na warunki mieszkalne monitory stoją jakieś 10-15 cm od ściany, której sobie jeszcze nie wytłumiłem. I bedzie fajnie podmuchiwało w lecie
Nic mi nie dudni nawet przy wiekszych głosnosciach. Pomimo sporej obudowy bas jest klarowny i pełny, górka zupełnie nie wkurwia, a środek - środek to czysta poezja. Jedyne co mnie zmartwiło to to że po przebytej chorobie uszu na jedno ucho słyszę odrobine inaczej. Myslałem że to może wina monitorów ale zamienialem je miejscami i jest to samo, czyli mam lekko spierdzielony słuch w lewym uchu :/
Jeszcze pod wplywem efektu wow, ale z czystym sumieniem moge polecić je kazdemu kto bedzie miał je okazję wyrwać, a jesli tylko przyjdzie okazja do porównania to też achecam do skorzystania. I odrzucic na wstepnie myslenie że polskie - chujowe, bo to jest idealny przykład na to że umiemy robić głosniki. A przynajmniej umielismy