Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 477944 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #425 19 Mar, 2009, 10:45:10 »
5150 ssie, grałem na takim w sklepie i dopalany metal zonem strasznie sprzęga :/

Nie grałem na takim, a dopalany Metal Maxem - to dopiero by sprzęgał!
Jestem Maciek, żeby nie było, że OT :)

A najlepiej zamówić w MG heada 3 kanałowego: czysty, Mesa, 5150. Mam bez tego ostatniego, kto wie, jak bym pokręcił, czy by się nie dało ukręcić  ;)
« Ostatnia zmiana: 19 Mar, 2009, 10:47:06 wysłana przez wuj_Batman »
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #426 19 Mar, 2009, 11:34:32 »
Świat zapełniłby się jebanymi alkoholikami i narkomanami

Ej, no men - nie obrazaj mnie!:) Ja tu mowie o idiotach, fakt bycia narkomanem i alkoholikiem o tym nie przesadza:))) Kazdy uklad samoistnie dazy do rownowagi, a debil zawsze jest w nim cialem obcym i niepotrzebnym.

A najlepiej zamówić w MG heada 3 kanałowego

Ja bym chcial tak: kanal czysty - emulacja ktoregos z wczesnych modeli LDM, drive - dokladne odwzorowanie kostki exar metal mind i dopal -  dwa metal zone'y szeregowo, wszystkie galki na maksssssssss!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #427 19 Mar, 2009, 11:51:02 »
Dobrze gadają, teraz jak słucham, co gówniarstwo wyprawia to się włos na głowie jeży. Pamiętam jak parę lat temu młodszy brat kumpeli opowiadał, że jacyś kolesie u niego w gimnazjum się po korytarzu gównem rzucali... Autentyk. Bydło jednym słowem. Ja bym przywrócił kary cielesne, jeszcze dyby powinny być na wyposażeniu każdej placówki oświatowej...

U mnie w gimnazjum nawzajem sobie sikali i srali do plecaków. To już podchodzi pod koprofilię. :P

Społeczeństwo głupieje. A raczej zgłupiało, ja bym za to winił po części hip hop, na którym to się osiedlowe dzieci wzorują.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #428 19 Mar, 2009, 12:29:21 »
Świat zapełniłby się jebanymi alkoholikami i narkomanami

Ej, no men - nie obrazaj mnie!:) Ja tu mowie o idiotach, fakt bycia narkomanem i alkoholikiem o tym nie przesadza:))) Kazdy uklad samoistnie dazy do rownowagi, a debil zawsze jest w nim cialem obcym i niepotrzebnym.

A najlepiej zamówić w MG heada 3 kanałowego

Ja bym chcial tak: kanal czysty - emulacja ktoregos z wczesnych modeli LDM, drive - dokladne odwzorowanie kostki exar metal mind i dopal - dwa metal zone'y szeregowo, wszystkie galki na maksssssssss!

1. A choo... OK! A skąd wiesz, że stan równowagi to nie 100% debili!!! ;) Przecież ludzi inteligentnych w społeczeństwie jest góra 20%!
2. Marek by Ci taki zrobił, jeszcze na lampach! Zakład? ;)
3. Tyyyy! właśnie wpadlem na to, że jeszcze nigdy nie odkręciłem w swoim headzie gainu na 100%!
4. Mam na jamie metal maxa i stareńkiego exara, dopalę heada na następnej próbie i napiszę ze szpitala jak było.
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #429 19 Mar, 2009, 12:43:04 »
A skąd wiesz, że stan równowagi to nie 100% debili

Wnioskuje o tym z mojej reakcji na ogladanie obrad sejmu. Jestem wtedy zajebiscie z rownowagi wytracony:) w ogole moja teoria jest taka, ze wodka, narkotyki i samochody zastapily teraz tygrysy szablastozebne. Gapy gina od tego, no i trudno sie mowi...

Marek by Ci taki zrobił, jeszcze na lampach! Zakład?

Ktory Marek? Telefony? Namiary? Kontakty? Wann und Wo!!? Wann und wo!!!!!?

Tyyyy! właśnie wpadlem na to, że jeszcze nigdy nie odkręciłem w swoim headzie gainu na 100%!

NIe ma juz dla Ciebie ratunku. Gejoska strona mocy pochlonela Cie ze szczetem:) Ale sprobuj!!! Walcz! Pamietaj, co powiedzial moj idol, najwiekszy z najwiekszych: "These go to eleven"...

kiponrokin! (hahaha fajny z Ciebie zia)

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #430 19 Mar, 2009, 13:20:19 »
Marek by Ci taki zrobił, jeszcze na lampach! Zakład?
Ktory Marek? Telefony? Namiary? Kontakty? Wann und Wo!!? Wann und wo!!!!!?

No jaki?? "Mój Marek", albo "Marek od mojego" ;) http://www.mgamp.com/

Tyyyy! właśnie wpadlem na to, że jeszcze nigdy nie odkręciłem w swoim headzie gainu na 100%!

NIe ma juz dla Ciebie ratunku. Gejoska strona mocy pochlonela Cie ze szczetem:) Ale sprobuj!!! Walcz! Pamietaj, co powiedzial moj idol, najwiekszy z najwiekszych: "These go to eleven"...

Staaary - bo w moim wzmaku eleven jest już na szóstce... Serio ;)

kiponrokin! (hahaha fajny z Ciebie zia)

Jestem żonaty, ale wis panocku... Jak przystało na prawdziwego kryptogeja... ;)
Paczki z głów!

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #431 19 Mar, 2009, 13:37:04 »
rozumiem że te porównania MG-5150 to żart ?
 ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #432 19 Mar, 2009, 13:47:18 »
rozumiem że te porównania MG-5150 to żart ?
 ;)
Nie porównuję, ino piszę, że jakby zagadać z Markiem, to by podobnego dał radę zmajstrować.
Mój MG (kopia Mesy) stał na jednej scenie z Mesą we własnej osobie i szczerze mówiąc się kłaniać nikomu nie musiał, a może nawet... OK - kwestia gustu i gity były inne, bom leworęczny.
Paczki z głów!

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #433 19 Mar, 2009, 13:52:26 »
2 razy prosiłem o skopiowanie lead'a 5150 i dwa razy dostałem propozycje kanału z Vultur'a który najzwyczajniej nie brzmi. A co do mesy...to fakt ale imo nie rozumiem zachwytów tym piecem, zupełnie nie moja barwa.
tomex kupił moje MG potem basha i 6505 wiec ma najlepsze porownanie-jak mozesz to opisz wrażenia żeby nie było że świr ze mnie ;p

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #434 19 Mar, 2009, 14:06:28 »
tomex kupił moje MG potem basha i 6505 wiec ma najlepsze porownanie-jak mozesz to opisz wrażenia żeby nie było że świr ze mnie ;p

To ja bym bardzo prosił - tylko już w innym temacie.
Paczki z głów!

Offline T0mexs

• Gaduła
« Odpowiedź #435 19 Mar, 2009, 14:45:48 »
Możecie to przenieść do innego tematu, tak jak loki pisał, miałem te 3 piece w przeciągu 2 tygodni. Przy odpaleniu MG Ravena II na paczce ENGL'a Standrard prostej , lekko się załamałem brzmieniem. Brak zwarcia, dużo piachu w brzmieniu, to było całkowicie odwrotne wrażenie do tego którego oczekiwałem. Tydzień później wpadł do mnie znajomy z sidewinderem, po podłączeniu do engl'a, szczena mi opadła, myślałem że to chujowe brzmienie MG to wina paki, lecz side dogadał się z tą paczką znakomicie. na koniec tego opowiadania dodam że zakupiłem 6505 który dla mnie jest strzałem w 10, troche bardziej brutalny przester od side'a. MG Raven dla mnie, podkreślam DLA MNIE , nie miał najmniejszego startu do tych wzmacniaczy, ale jak pisałem wyżej,może nie dogadał się z ENGL'em
Peavey 6505, Mesa 2x12 Stiletto Horizontal, Kramer 220 Przerobiony by Lootnick, gitara-kabel-wzmak

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #436 19 Mar, 2009, 15:19:43 »
MG Raven dla mnie, podkreślam DLA MNIE , nie miał najmniejszego startu do tych wzmacniaczy, ale jak pisałem wyżej,może nie dogadał się z ENGL'em

Dlatego:
1. mam Fendmessa, a nie Ravena
2. nie mam Engla ;)
Paczki z głów!

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #437 19 Mar, 2009, 20:34:30 »
jedyna paczka z którą gadało MG to Lead 1960 DUZE IMO.
A do MG pisałem mail w sprawie roznic miedzy fendmess a raven i juz nawet wklejałem treść tego listu...to są te niemalże te same wzmaki z tym wyjątkiem że raven ma 3 kanały .....ale w 200% to kwestia gustu. Gram nowe rodzaje metalu i 70% kapel ktoryc slucham gra na fiftyłanfifty więc się nie zastanawiałem.
konczym oft ;p
PS:A ENGL jest zajebisty i tylko na VHT bym wymienił wiec fakof ;p

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #438 19 Mar, 2009, 20:38:19 »
ok, ok, koniec OT, to temat "przedstaw sie"

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #439 19 Mar, 2009, 20:40:36 »
ha! mój kumpel zaś, po wysłuchaniu mojego Fendmessa na swoim Englu standard (chyba, na V60 i ściętym) już chciał zamawiać sobie wzmak od MG, mimo, że wcześniej osłuchując go na moim Noisyboxie na Eminence Man o War badzo się rozczarował. ciężko w sumie było oceniać te dwie paki, bo moja ma tylko dwa głośniki (w całej Europie, korba, nie mają, będę ciągną ze stanów, ech), więc wiadomym jest, że Engl miał większy wygar, aczkolwiek mi samemu bardziej podobał się MG na NoisyBox (nie tylko dlatego, że jest moja :D). Dodam, że kumpel siedzi w bardziej nowoczesnych nu- brzmieniach, ja zaś preferuję oldschool i brud. czyli kwestia gustu :)

sry, kończyłem pisać, może przenieść do tematu o MG?
tu http://forum.sevenstring.pl/wzmacniacze-i-kolumny/mg-raven-ii-vs-bash-sidewinder-triple/
lub tu http://forum.sevenstring.pl/wzmacniacze-i-kolumny/mg-fendmess-czy-bash-dorico/
albo zrobić nowy, co byśmy mogli się powyżywać ;) chętnie bym się dowiedział z czym i jak gra MG, bo mam zamiar machnąć za jakiś czas reckę porównawczą paru tańszych paczek :)

...Jacek jestem :P
 offtopic
« Ostatnia zmiana: 19 Mar, 2009, 20:50:58 wysłana przez Wybielacz666 »
do widzenia.

Offline warhead

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #440 28 Mar, 2009, 19:39:37 »
Witam Wszystkich
na innych forach sporadycznie jako deju,
Grałem w zespole Element - okolice Zawiercia
Obecnie w UDT
Wzory muzyczne - SIKTH   :D
Historia sprzętowa: Ibanez RG520,- MMM1, - PRS
Carvin Legacy - Mesa TR,
Narazie tyle  :P

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #441 28 Mar, 2009, 19:53:14 »
Ach witamy witamy :)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #442 28 Mar, 2009, 20:37:42 »
Grałem w zespole Element - okolice Zawiercia

swietna nazwa! xD
Łe tej.

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
« Odpowiedź #443 28 Mar, 2009, 20:43:29 »
bry
to forum czytam juz od dluzszego czasu i postanowilem sie zarejestrowac ;)
moj sprzet to obecnie 30 letnie strato o mega brzmieniu, nowa gitara nie dlugo
nie jestem gejem, ucze sie w technikum budowalnym ;] to tyle

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #444 28 Mar, 2009, 21:08:33 »
nie jestem gejem

skoro je czytujesz od dawna to zapewne wiesz ze niedlugo nim zostaniesz ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Sphincter

• Gaduła
« Odpowiedź #445 29 Mar, 2009, 11:22:55 »
Cześć wszystkim. Też czytam forum od dłuższego czasu jak kolega 2 posty wyżej. Gram na Setiusie rocznik 2005. Pozdrawiam.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
« Odpowiedź #446 29 Mar, 2009, 11:27:13 »
czyli tez nie jestes gejem z technikum? ;)

Offline Budzan

• Pr0
« Odpowiedź #447 29 Mar, 2009, 11:30:52 »
gównotam panowie. it's ok to be gay. nie bójcie się ujawnic :D :D

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
« Odpowiedź #448 29 Mar, 2009, 11:37:18 »
geje se be ;]

Offline Budzan