Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 474412 razy)

Offline Longer

• Nowy użytkownik
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #1725 20 Lut, 2014, 14:52:08 »
Witam, Tomek się kłania.

Za dużo nie ma co mówić, pomieszkuję sobie w Wrocławiu, bardziej sprzętowiec niż grajek.
A co za sprzęt to ło tutaj można sobie zobaczyć...

https://www.facebook.com/longamp

Miłego dzionka!

Offline aciek_l

• Pr0
« Odpowiedź #1726 25 Lut, 2014, 18:42:57 »
Witam,

Co tu dużo mówić, nick widać obok, jakby coś to na imię mam Adam. Od jakiegoś czasu sobie czytuję SS w wolnych chwilach, najwyższy czas się przedstawić i uaktywnić. ;)
Póki co gram na 6 strunach, jak je ogarnę to może pomyślę o 7. ;)
A, i zdążyłem już koszulkę od Muszy odebrać niedawno. ;)

Offline jasio112

• Nowy użytkownik
    • Sklep komputerowy
« Odpowiedź #1727 02 Mar, 2014, 21:11:10 »
Witam,
jestem Jasio jak w loginie :)

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
« Odpowiedź #1728 18 Mar, 2014, 16:27:24 »
Czołgiem. Jestem Kamil i jestem tu nowy. Pochodzę z mieściny Radzyń Podlaski, woj. Lubelskie. Gram dzielnie 3 latka. Cześć!
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #1729 18 Mar, 2014, 21:25:45 »
Każdy kto ma w nicku '112' sprawia, że mam obawy. Obawy o to, że Bandit powrócił i chciał wszystkich przechytrzyć innym nickiem... :O
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline lefty

• Użytkownik
« Odpowiedź #1730 02 Maj, 2014, 16:31:59 »
Wiatm Wszystkich,
czytuję SS od czasu do czasu, głównie działy "Sprzedam" i "NGD". Lefty dlatego, że jestem leworęczny.

Offline Fizyczny

• Gaduła
  • THALL
« Odpowiedź #1731 02 Maj, 2014, 16:40:23 »
Każdy kto ma w nicku '112' sprawia, że mam obawy. Obawy o to, że Bandit powrócił i chciał wszystkich przechytrzyć innym nickiem... :O

A może bardzo słabo poinformowany jestem, ale co i komu właściwie bandit zrobił, że go nie ma  :P ?
.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
« Odpowiedź #1732 02 Maj, 2014, 16:44:49 »

A może bardzo słabo poinformowany jestem, ale co i komu właściwie bandit zrobił, że go nie ma  :P ?
Wpisz w szukajce "Bandit112", zobacz jego posty, to zobaczysz :D Nic nikomu w sumie nie robił, dobra połowa forum miała go na liście ignorowanych, po prostu ciągle uprawiał mitomanię i/lub trollował

Offline Fizyczny

• Gaduła
  • THALL
« Odpowiedź #1733 02 Maj, 2014, 17:03:54 »
Ależ ja widziałem jego posty z dyskusji jakiś i nie wyglądało to rażąco, a przynajmniej nie bardziej niż co po niektórych xD
Ale może jakieś ostatnie muszę zobaczyć
A w sumie gówno mnie to, ciekawy tylko byłę
.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1734 03 Maj, 2014, 00:10:30 »
Wiatm Wszystkich,
czytuję SS od czasu do czasu, głównie działy "Sprzedam" i "NGD". Lefty dlatego, że jestem leworęczny.
Wypada powitać.

Paczki z głów!

Offline Luke

• Gaduła
« Odpowiedź #1735 22 Cze, 2014, 14:55:59 »
@Isurez

U know what I mean  8)

Offline wielgus

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1736 21 Sie, 2014, 20:51:10 »
Witam wszystkich!

Jestem Piotrek, w wolnych chwilach pogrywam, komponuję.
Być może niedługo przedstawię swoją twórczość :-)

___________________ ___________________ ___________
postprodukcja warszawa
« Ostatnia zmiana: 24 Sie, 2014, 14:03:45 wysłana przez wielgus »

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
« Odpowiedź #1737 22 Sie, 2014, 19:49:51 »
@Isurez

U know what I mean  8)

Durex? :O
return to monke

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1738 22 Sie, 2014, 22:38:40 »
Witam wszystkich!

Jestem Piotrek, w wolnych chwilach pogrywam, komponuję.
Być może niedługo przedstawię swoją twórczość :-)
Mam nadzieję, że dobrze to przemyślisz :).
Paczki z głów!

Offline Bruner

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1739 14 Gru, 2014, 13:28:23 »
Witam, mam na imię Michał, lat 35 mieszkam w okolicach Tczewa. Do gitary wracam po kilkunastu latach przerwy, wcześniej grałem parę lat na klasycznej (w 95 skończyłem 4-ro letnie ognisko muzyczne) i elektrycznej, przewinąłem się przez parę kapel, później niestety życie potoczyło się tak, że gitara poszła na długo w odstawkę. Od niedawna wracam do starego hobby, są chęci, możliwości, warunki i finanse, gorzej z umiejętnościami, bo po tylu latach zaczynam praktycznie od zera - pustka w głowie, sztywne i bolące palce, wszystko trzeba sobie powoli przypominać. Gitary i piec wymagają ingerencji fachowca ale zniosły lata stania za szafą nadspodziewanie dobrze. Zainteresowania muzyczne bardzo szerokie, od muzyki klasycznej, folka i world music, przez bluesa, rocka, po różne odmiany metalu, nie wyłączając tych bardziej ekstremalnych. Na razie moje zainteresowania nie wykraczają poza 6 strun, ale mam nadzieję, że jest tu miejsce nie tylko dla 7-mio i więcej strunowców ;)

Offline Nightmarishreaper

• Pr0
  • ÞUNGR HNÍFR. Þessi hnífur á að vera þungur.
    • Dimension Eleven
« Odpowiedź #1740 14 Gru, 2014, 15:16:36 »
Witaj Michał
Na razie moje zainteresowania nie wykraczają poza 6 strun, ale mam nadzieję, że jest tu miejsce nie tylko dla 7-mio i więcej strunowców ;)
A i owszem ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1741 14 Gru, 2014, 22:37:32 »
A. O. Historia życia wielu zdolnych gitarzystów ;). Trochę smutne, trochę straszne - jak zobaczenie ex z podbitym okiem.
(Przypominam za wroo, że trochę śmieszne a trochę straszne jest dymanie tygrysa ;))
« Ostatnia zmiana: 14 Gru, 2014, 22:39:55 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Christ_Angel

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1742 01 Sty, 2015, 09:02:37 »
Witam :D Jestem Krzysiek. gram od 10 lat i zarejestrowałem się tu jakieś 2 lata temu (mniej więcej wtedy sobie kupiłem swoją siedmiostrunową gitarkę), ale jakoś się nie udzielałem. Wchodziłem tylko, żeby przejrzeć forum, ale, że dawno nie udzielałem się na żadnym forum gitarowym to jakoś zatęskniłem za tym :)  Także tego, jeszcze raz dzień dobry i szczęśliwego nowego roku :D

Offline baltus

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1743 06 Sty, 2015, 17:37:07 »
Cześć!
 Mam na imię Przemek, jestem z Krakowa. Gram z większymi lub mniejszymi przerwami od 11-12lat (jakoś tak będzie). W grudniu rozpocząłem przygodę z siedmioma strunami i zobaczymy co z tego wyniknie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie  :)

Offline bandit112

• Gaduła
« Odpowiedź #1744 06 Sty, 2015, 17:49:54 »
Cześć!
 Mam na imię Przemek, jestem z Krakowa. Gram z większymi lub mniejszymi przerwami od 11-12lat (jakoś tak będzie). W grudniu rozpocząłem przygodę z siedmioma strunami i zobaczymy co z tego wyniknie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie  :)

Cześć Baltuś. Jestem Michaś i też jestem z Krakowa. Mam nadzieję, że zaklimatyzujesz się na naszym forum pełnym serdecznych ludzi. Możesz tu robić prawie wszystko, lecz wystrzegaj się pisania na giełdzie przed osiągnięciem 50ciu postów, ponieważ jest to nasza święta krowa i można bardzo szybko wyłapać blokadę płyty głównej. Chodź ze mną, najpierw oprowadzę Cię po offtopicu pełnym niezapomnianych wrażeń, oferującym szeroką gamę stanów emocjonalnych. Kontynuowałbym dalej to pierdolenie bzdet, ale zwyczajnie mi się nie chce :P Także siemanko, fajnie że dołączyłeś do naszego grona.

Offline Dmaligator

• Pr0
« Odpowiedź #1745 06 Sty, 2015, 18:08:46 »
bandit jak zawsze miły i serdeczny i jak zawsze służy dobra rada.
Pomocny w pytke. tysz pozdrawiam.
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline muzycom

• Użytkownik
« Odpowiedź #1746 06 Sty, 2015, 18:48:17 »
Cześć!

Nie pamiętam czy się witałem. Konto założyłem w 2009 roku :) Myślałem kila lat temu, że z gitarą już się rozstałem na dobre. Sprzedałem większość sprzętu, ale żona powiedziała, że gitary mam nie sprzedawać. :) Pół roku temu kuzyn mnie poprosił żebym mu znalazł używany instrument. Przywiózł kurier Washburna x50 pro  jakiś piecyk i się znowu zaczęło. Musiałem z moim MEgiem przecież porównać.

Jak bawiłem się w granie na poważnie to nie było internetu ani dostępu ($$$) do dobrego sprzętu. Pierwsza gitarę kupiłem z ogłoszenia w gazecie i podłączyłem do basowego Leoparda. Teraz nadrabiam zaległości sprzętowe z młodości typu czarny Jackson itp... :)

Gram bo lubię i sprawia mi to przyjemność. Głównie po nocach na słuchawkach. Powoli dorastam do 7 struny. Wam dziękuję za to forum i jego specyficzny klimat :)

Offline bandit112

• Gaduła
« Odpowiedź #1747 07 Sty, 2015, 23:11:15 »
bandit jak zawsze miły i serdeczny i jak zawsze służy dobra rada.

no kurwa

Offline GoMoKo

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1748 22 Sty, 2015, 15:19:45 »
Witam, witam.
Jestem Albert, zamieszkuję Płock, chodzę do LO (jeszcze). Generalnie jestem wokalistą, a gitarę dopiero ogarniam, ale jestem pełny chęci i zapału ;) Słucham głównie post metalu, nu metalu i meshuggowych dżentów, ale też lubię  posłuchać czegoś trochę innego. Mam Schectera omen extreme z evolutionami, ale zapatruję się na jakąś ósemkę tej właśnie firmy.Zespołu żadnego aktualnie nie posiadam. Tak w ogóle trafiłem tu dzięki @admaxo (niech się chłopak cieszy) :D

Offline inches666

• Gaduła
  • Uczulenie na 4/4
« Odpowiedź #1749 28 Sty, 2015, 04:22:57 »
Dziń dybry,
Jestem Adrią, jestem chujowym gitarzystą, posiadam stareńkiego Mayo w H i słucham/gram dżęty. Jołjoł
www.soundcloud.com/inches666
Ha Ha Ha Ha
Ce dur A mol