Witam. Jestem Michał, mieszkam we Wrocławiu, chodzę obecnie do liceum (mat fiz chem jak kogoś to interesuje). Na gitarze gram jakieś trzy lata, dość długi nie miałem kasy na zakup niczego poza moim Demonem (wiosło jest przelakierowane przeze mnie i ma nałożoną grafikę, później zrobię OGD w barytonowych i innych).
Dopiero ostatnio Sharpi, którego znam z poza SS.pl polecił mi Skervesena (wcześniej miał by scheter sls c7), pomęczyłem, pogadałem, wpadłem do warsztatu i zamówiłem.
Także tego. Szykujcie się na ngd w październiku, tam będzie jeden ficzer, którego nie było w innych raptorach, ale o tym się potem dowiecie
Dlatego tu właśnie jestem po części. No głupio nie być na forum i mieć wiosło od forumowego lutnika. A poza tym już nie ma dla mnie ratunku, coraz częściej na fb wychodzi mi vicolowa ortografia... Forum mnie wciągnęło
Co do muzyki to baaardzo różnie. Czasem klasyczny thrash i heavy, dużo ogólnie pojętego siódemkowego metalu, dżęty też, ale nie Periphery. Z wokalem to już ZDECYDOWANIE nie. Poza tym dużo bluesa, rocka itp. Nie trawię Slipknota i ogólnie pojętego metalore. Na zasadzie "no po prostu kurwa no nie". I jeszcze jedno... Stoner!
Jak jakieś pytania to walcie śmiało.
No. Jest chaotycznie. Trudno. Taki jestem.