Witam Was
Nazywam się Leszek i jestem alk..aaa, to nie tu
Jestem Leszek, explorując internet natrafiłem na to forum i mam nadzieję zabawić tu trochę dłużej, bo widzę, że jest fajnie.
Gram tu:
http://www.facebook.com/pages/Srututu-Nocebo-Project/165313923516605?ref=tsOdpowiadam za gitarę solową, przynajmniej się staram
Posiadam skromny sprzęcior(w dużej części zakupiony poprzez inne polskie forum gitarowe), tj:
Squier MiJ z 93 roku z setem Bare Knuckle Irish Tour i wymienionym bloczkiem mostka na tłuściutki, stalowy(ostatnio odkryłem, że cały mostek był wymieniony i kiedyś siedział tam floyd), dwukanałową osiemsetę, która aktualnie znajduje się w kartonie i jutro po południu jedzie do nowego właściciela, a ja pochwalę się nowym nabytkiem jak już go będę miał, i kilka innych gratów.
Mam jako takie doświadczenie, co nieco miałem, ogrywałem i takie te.
Z muzyki to moimi głównymi autorytetami muzycznymi są John Frusciante i John Petrucci. Ciągle się uczę, a gram praktycznie od małego, a intensywniej od jakichś 5-6 lat, jestem samoukiem. Jeśli chodzi o sprzęt to wolę tradycyjne rozwiązania, klasyczne konstrukcje, ale ostatnimi czasy przekonuję się do rzeczy, na które wcześniej bym nie spojrzał
Pozdro