Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 475247 razy)

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #1475 20 Lis, 2011, 10:43:01 »
Witam. Może się wreszcie ode mnie odpieprzą :)

Ale Ty przecież nie masz na imię Albert? :D

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #1476 20 Lis, 2011, 20:05:58 »
Akurat gadałem z kumplem basistą i podesłałem mu link do tego tematu (on też zawsze przypieprza się w tej sprawie, co Wy).

19:59:02 mondomg: szukam jakiejś dobrej riposty na post Ghost_of_Cain

19:59:38 kamil: Cain, Cain, ty chuju

Offline Pronounce

• Pr0
« Odpowiedź #1477 25 Gru, 2011, 15:52:06 »
Witam.

Od pewnego czasu przeglądam to forum, postanowiłem się w końcu zarejestrować.
24 lata, siódemki czy ósemki brak, ale praktycznie od początku grania ( czyli jakieś 8 lat ) stosuję niskie strojenie i grube struny :)

Rytm przekładam nad solówkowy onanizm, innowacje nad tradycje ;) Przyszlość widzę w cyfrowym brzmieniu ;)

No i tyle :)

Jestem z zaprzyjaźnionego forum tyle, że tam mam inny nick (R33L17X87).

Pozdr.

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
« Odpowiedź #1478 25 Gru, 2011, 18:46:07 »
Rytm przekładam nad solówkowy onanizm, innowacje nad tradycje ;) Przyszlość widzę w cyfrowym brzmieniu ;)
No to się dogadamy widzę :D
Witam zatem!

Offline nitro

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #1479 05 Sty, 2012, 03:44:22 »
Witam! jestem adrian, gram z youshy i mam paczke od ktoregos z forumowiczów.
siodemki nie posiadam ale sobie o niej marze ;)
i zeby nie było smutno i szaro, moja gitara.  zgadnij co to? :P

Offline Leswar

• Gaduła
« Odpowiedź #1480 08 Sty, 2012, 18:33:06 »
Witam Was :)

Nazywam się Leszek i jestem alk..aaa, to nie tu  :facepalm:

Jestem Leszek, explorując internet natrafiłem na to forum i mam nadzieję zabawić tu trochę dłużej, bo widzę, że jest fajnie.

Gram tu:
http://www.facebook.com/pages/Srututu-Nocebo-Project/165313923516605?ref=ts
Odpowiadam za gitarę solową, przynajmniej się staram :)

Posiadam skromny sprzęcior(w dużej części zakupiony poprzez inne polskie forum gitarowe), tj:

Squier MiJ z 93 roku z setem Bare Knuckle Irish Tour i wymienionym bloczkiem mostka na tłuściutki, stalowy(ostatnio odkryłem, że cały mostek był wymieniony i kiedyś siedział tam floyd), dwukanałową osiemsetę, która aktualnie znajduje się w kartonie i jutro po południu jedzie do nowego właściciela, a ja pochwalę się nowym nabytkiem jak już go będę miał, i kilka innych gratów.

Mam jako takie doświadczenie, co nieco miałem, ogrywałem i takie te.

Z muzyki to moimi głównymi autorytetami muzycznymi są John Frusciante i John Petrucci. Ciągle się uczę, a gram praktycznie od małego, a intensywniej od jakichś 5-6 lat, jestem samoukiem. Jeśli chodzi o sprzęt to wolę tradycyjne rozwiązania, klasyczne konstrukcje, ale ostatnimi czasy przekonuję się do rzeczy, na które wcześniej bym nie spojrzał :)

Pozdro
« Ostatnia zmiana: 08 Sty, 2012, 18:41:22 wysłana przez Leswar »

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #1481 08 Sty, 2012, 23:05:45 »
Jeśli chodzi o sprzęt to wolę tradycyjne rozwiązania, klasyczne konstrukcje, ale ostatnimi czasy przekonuję się do rzeczy, na które wcześniej bym nie spojrzał :)

Uch! Bejbe!...
Paczki z głów!

Offline day69

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #1482 09 Sty, 2012, 20:56:18 »
Witajcie Waćpanowie!
Na imię mam Piotrek, lat 26, obserwuję zacne to forum już od ładnych paru miechów. Do tej pory uważałem, że skoro siódemki żadnej nie posiadam, ani nawet w żadnym bandzie nie gram, to co ja dziad mogę się tu nawypowiadać. Poza tym pomimo, że już ładnych parę latek gram, ze wstydem stwierdzam, że jestem kompletnym laikiem szczególnie w kwestii nagrywania, mixowania i masteringu, więc wolałem wpierw coś nie coś tu poczytać, a z czasem zacząć się odzywać. Oczywiście szóstkie na stanie u mnie się znajdzie i to nawet taką ciekawostkie - Jebaneza RG 550  z przełomu lat 80' i 90' made in Japan. Z racji tego, że właśnie mam wracać do grania a i szóstkę tą nastrojoną mam już do dropped A (dość karkołomne, wiem, ale przy kilku dniach spędzonych na poszukiwaniu odpowiednich stringów udało się i nawet podobno to to gada, a band w którym mam grać do A właśnie się stroi) myślę, że pora już do Was tak na full dołączyć ;) Pozdro!
PS szczególne pozdro dla kolegi Lupusa, który pochodzi z tego samego miasta (no, powiedzmy, że miasta ;)) a i na jednym jam session już była okazja się zapoznać ;)

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
« Odpowiedź #1483 10 Sty, 2012, 15:17:20 »
Siema! :)
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline kangoo

• Użytkownik
« Odpowiedź #1484 15 Sty, 2012, 18:22:42 »
Howgh ;)
Dzięki temu forum nabyłem dzisiaj pierwszą siódemkę, jak dojedzie do mnie, to się pochwalę  :), w domu leży trochę różnych gratów  :), muza różna, raczej lżejsza, ale od każdej zasady są wyjątki... :headbang:.

pzdr.
Przemek

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #1485 15 Sty, 2012, 18:37:58 »
ale od każdej zasady są wyjątki...

Co gorsza, również od tej :D

Cześć!
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Gnat

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #1486 15 Sty, 2012, 22:24:42 »
Dopiero teraz zauważyłem ten temat... xD Siema wszystkim! :)

Offline KoValus

• Użytkownik
« Odpowiedź #1487 17 Sty, 2012, 11:31:57 »
Cześć,

mam na imię Kamil, siódemki jeszcze nie mam (dopiero jest w planach), a obecnie gram na Mayo Se. Lubię nisko brzmiące gitary stąd moja obecność na tym forum.

Pozdrawiam

Offline Badyl

• Użytkownik
    • Steel Velvet Hard Rock Band
« Odpowiedź #1488 10 Lut, 2012, 18:37:49 »
Witka :)

Jestem  badyl ;] z podkarpacia! Jak nakazuje netykieta chciałem was użytkowników forum powitać :D ..

Pozdrooo  :headbang:

Offline Fadwick

• Nowy użytkownik
  • Rest your trigger on my finger.
« Odpowiedź #1489 14 Lut, 2012, 14:12:27 »
Cześć, nazywam się Adam i mieszkam w największym mieście na Podlasiu. Trafiłem tutaj dzięki Google, szukałem informacji na temat gitary Adama Jonesa z grupy Tool. Spodobał mi się domyślny layout forum i niektóre wypowiedzi, dlatego postanowiłem się zarejestrować 8)
Tak na szybko spoglądając na półkę z płytami najczęściej słucham wspomnianego Tool, Riverside, A Perfect Circle, czasem Johnnyego Casha, a czasem pankroka (Misfits, Bad Religion...), choć ołtarz potrafiłbym zbudować tylko i wyłącznie dla pierwszej wspomnianej przeze mnie grupy.
Wcześniej zupełnie nie interesowała mnie podobna muzyka, może jakieś dwa lata temu coś poprzestawiało mi się w głowie, przez co przerzuciłem się głównie na brzmienia gitarowe.
Od jakiegoś czasu poważnie zastanawiam się czy nie lepiej by było odłożyć gitarę powietrzną w kąt i kupić sobie coś bardziej namacalnego :lol:
Poczytam, zastanowię się i coś wybiorę, może się Was poradzę. Na razie wiem tyle co nic, także lektury przede mną sporo.
W każdym raz jeszcze witam i serdecznie pozdrawiam.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
« Odpowiedź #1490 14 Lut, 2012, 15:07:04 »
Najstarsi górole powiadają, że to forum zaczynało jako forum nt. toola, więc fajnie trafiłeś (choć Adam to chyba siódemki na oczy nie widział, o ile wiem, gra na Gibsonie LP Silverburst).

Niemniej witamy :)
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline thornado2

• Gaduła
« Odpowiedź #1491 16 Mar, 2012, 15:40:13 »
Dziędobry :D
Jestem Czaro, mieszkam gdzieś koło Kielc.
Słucham dżentu, korów, czasem jakichś rocków. Staram sie tego zbytnio nie szufladkować.
Mówie wszystkim, że gram na gitarze, żeby mnie bardziej lubili ;3 Troche tam brzdąkam.
Naszła mnie inwencja twórcza i myśl jak to fajnie by było mieć siódemke. Większe możliwości, takie tam.
Ot więc i na forum przychodzę. Nie jestę geję i troche gram. Ale chyba jednak nie umiem.
Lubie sie onanizować sprzętem gitarowym. W sensie... metaforycznym.  :angel:
Skill trollowania rozwinięty niemalże do perfekcji.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
« Odpowiedź #1492 16 Mar, 2012, 15:56:10 »
i always go full retard

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
« Odpowiedź #1493 16 Mar, 2012, 18:30:57 »
Skill trollowania rozwinięty niemalże do perfekcji.

Wyobraź sobie, że wiem o co chodzi! Witaj, dobrze trafiłeś ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline crowley

• Gaduła
« Odpowiedź #1494 16 Mar, 2012, 18:43:41 »
Kurcze najebalem juz 20 postow a zapomnialem o najwazniejszym- przedstawic sie i przywitac. A wiec . Czesc!! nazywam sie Michal. Gram w zespole o nazwie crusher nic narazie i tak wam to nie mowi a nazwa wIelasie od czesciowej nazwy kawalka mojej ulubionej kapeli czyli deathu tylko przy nixh moge sie spokojnie onanizowac.SIodemke posiadam czyli wszechobecny flame exg 7 i to na poczatek wystarczy:)
"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości." Fryderyk Nietzsche

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
« Odpowiedź #1495 16 Mar, 2012, 18:47:37 »
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
« Odpowiedź #1496 16 Mar, 2012, 18:50:04 »
Witam! jestem adrian, gram z youshy i mam paczke od ktoregos z forumowiczów.
siodemki nie posiadam ale sobie o niej marze ;)
i zeby nie było smutno i szaro, moja gitara.  zgadnij co to? :P
( Obraz usunięty.)

Paczkę to ty masz ode mnie, a ja ją miałem od Zorra, więc akurat :D
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline dziador1

• Gaduła
  • Niereformowalny oszołom !!!!
« Odpowiedź #1497 16 Mar, 2012, 19:09:02 »
Siurwakutek , Ja  najebałem juz  dużo postów  i  tez  zapomniałem  sie  przedstawić. :facepalm:

Ksywę  mam  Dziadek , w  chwili obecnej nie gram nigdzie ale coś mi się szykuje , gitara  Ibanez  rg 550  rocznik 1995.

A tak ogólnie to mam nieźle zrytą  banię  i  inny  tok  ewolucji :)

I  już   :headbang:

Offline hdx

• Użytkownik
« Odpowiedź #1498 18 Mar, 2012, 12:44:06 »
No, wypadałoby się przedstawić najprzód ;) Nazywam się Maciek, pochodzę z Zagłębia i studiuję informatykę. Co do wiesłowania - gitarę posiadam od kilku lat, lecz ze wstydem muszę przyznać, że przez ten czas gówno grałem. Teraz zaliczam chyba powrót w wielkim stylu bo wymieniam całkowicie sprzęt i mam motywację żeby nie porzucać znowu gitarki. No i myślę, że rejestracja tutaj powoli mi się trzymać przy postanowieniu. Sprzętem się nie będę chwalił bo absolutnie nie ma czym. Jeszcze na temat muzyki mógłbym napisać kilka słów, lecz podejrzewam, że u wielu wywoła to śmiech - od lat moje serce i uszy pozostają przy nu metalu i hc jeżeli chodzi o gitarowe łojenie ;)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #1499 18 Mar, 2012, 13:12:32 »
Haj hendsom!
Myślę że dopóki nie słuchasz Tercetu Egzotycznego, Abby i Boney M to nie ma się czego wstydzić :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina