Witam wszystkich!
Cóż chyba nie jestem jedyny, który najpierw coś gdzieś naskrobał, a dopiero potem zauważył przywitalno-powitalny wątek... Na szczęście szybko cię zorientowałem.
Mieszkam sobie w zasadzie w Poznaniu, studiując na Polibudzie i UłoMie, choć sentyment do Rzeczypospolitej Mosińskiej (google-it!) nie wygasł jeszcze i flaga mosińska nad łóżkiem wisi.
Forum to odwiedzałem już od jakiegoś czasu biernie i pasożytniczo,, przestrzegło mnie ono przed pewnym średnio-uczciwym i średnio-profesjonalnym elektronikiem i było źródłem inspiracji w paru innych wyborach sprzętowych. W 7kach jestem zakochany od kiedy los podesłał mi moje dziwadełko "uznanej na całym świecie lutniczej firmy J&D". Ale po paru inwestycjach (przetwornik przy mostku brzmiał jak darty papier, a progi były w sam raz dla najmroczniejszych masoszaleńców - cięły palce jak piła do metalu ciepłe masełko, więc bez lutnika się nie obyło) uważam ją za zakup życia (jakość/cena -> inf.) i chyba się jej nie pozbędę. Długo. Bądź nigdy. I tak wydałem na nią grosze
No i za sprawą pewnego zakładu póki na niej gram, mam czym za friko zwilżać gardziołko na próbach.
Tak więc gram sobie od roku w zespole, który do tej pory nie wiem co gra (słyszałem już "nie wiem co to, ale to na pewno metal, w końcu F-drop i podwójna stopa", jak i "nie wiem co to, ale to na pewno nie metal, bo metalu nie lubię").
I teksty piszę.
No, to witaj świecie. Pozdrawiam!