Yo
Troche faux pas popełniłem bo coś zamieściłem, a sie nawet nie przedstawiłem. Także witam wsio ludzi. We wszystkich miejscach w internecie można mnie znaleźć właśnie pod tym nickiem (za wyjątkiem youtube, ktoś mnie kurde ubiegł
). Mieszkam na zadupiu na Śląsku, gdzie jedyne co sie dzieje to dożynki raz w roku i nieszpory co niedziela, a jedyna słuszna muzyka to disco polo i śląskie hity z płyty.
Świeżo upieczony student informatyki na polibudzie śląskiej. Z gitarą mam styczność od 6 lat, chodziłem do PSM I i II stopnia i jakoś tam sobie radziłem. Z elektrykiem na serio jestem od półtora roku, może dwóch lat. Siódemki jeszcze nie mam, może kiedyś nazbieram. Shredder ze mnie żaden, raczej większa ciota gitarowa, bo ani nie gram jakoś specjalnie szybko, ani z większym feelem, problemów wsio, no ale moge śmiało powiedzieć, że pracuje nad swoją grą. Na co dzień jeszcze pracuję w Radiu CCM i w Radiu FEST jako informatyk i techniczny.
Moje sprzęcicho na jakim gram to Ibanez S420, Yamaha EG-112, Line 6 POD HD300 i Zoom G1XN. Nie jest to sprzęt jakiś górnolotny, ale zarobiłem sam na niego każdy grosz i to są moje ukochane badyle, których nie zamieniłbym nawet na MM Petrucciego, bo po prostu są moje
Siedmiostrunówka marzy mi się już od dłuższego czasu, ale na razie nie mam funduszy by sobie sprawić.
No nic, mam nadzieje, że sie dogadamy na forum i nie bede nikogo wkurzał
Pozdro