Hejka robaczki!
Rozglądam się tak po stronach aukcyjnych i jutubach w poszukiwaniu próbek i zauważyłem że wzmaki jak w temacie savage 60w, fireball 60w, mr hector i 5150 chodzą na rynku wtórnym w podobnych cenach.
Planuję zakup wzmaka, ale nie wiem dokońca jaki. Nie mam w tym doświadczenia, dlatego proszę Was drodzy koledzy o radę. Który według was by mi bardziej podszedł i dlaczego, oraz z jaką najlepiej kolumną.
To czego oczukuję opisałem tu --->
http://forum.sevenstring.pl/wzmacniacze-i-kolumny/ogram-fajerbolla!-i-podobne-oraz-poszukiwanie-brzmienia/Bazując na próbkach pana Englund wszystkie cztery brzmią fajnie. Osobiście miałem styczność jedynie z 5150, na pace marshalla 412 (nie pamietam jakiej) i jakiejś takiej no-name na Tonsilach. Nie podszedł mi. Wiem, że to może być problem paczek. Jednakże tak czy siak stawiam go na samym końcu listy.
Zdaje sobie też sprawę, że każdy z tych wzmaków jest świetny na swój sposób i pewnie z każdego wykręciłbym zaje-kozak brzmienie bo lubie dłubać w takich rzeczach i miesiącami rzeźbić z gówna sztabki złota

Jednakże naturalna kolej rzeczy jest, że chciałbym wybrać najlepiej.
Tak więc powtórzę
Jaki wzmak wg was, dlaczego i z jaką paką najlepiej?z góry dziękuję, wasze odpowiedzi będą dla mnie cenną wskazówką.
pozdro!