Lechu, wcale mnie nie zmartwileś
Wręcz przeciwnie. Podałeś dokładnie te argumenty, które powodują, że jestem do fractala przekonany wewnętrznie.
Z tym, że zadecyduje brzmienie. Jeżeli nie uzyskam tego czegoś co ma mój Orange na przesterze, to u mnie nie zostanie.
Cieszę się, że robią update za free, ale to robią wszyscy. Tu przewagi nie ma. Kemper to robi od ponad 10 lat, a Ty musiałeś w tym czasie wydać trochę kasy na zmianę sprzętu, żeby mieć najnowszą wersję. Jeżeli uważasz, że było warto, to ok. Mam nadzieje, że podzielę Twoje zdanie.
Problem widzę tylko w tym, że jeżeli do jakiegoś kawałka wymyślę już brzmienie, to za miesiąc może się okazać, że albo mogę go używać dalej albo zrobię upgrade firmware. To jest to niczym napisał May. A to nie jest fajne.
Widział ktoś po polsku coś o podłączeniu hd500 jako sterownik podłogowy do axe-fx III? Bo cena 800€ za przyciski, to trochę dużo (tu Kemper wygrywa i to bardzo).
Posty połączone: 05 Lut, 2019, 14:09:36
Kemper jest tak dobry jak profile, które masz załadowane.
Też tak sądziłem jak go kupowałem. Dlatego przez miesiąc przerzucalem te tysiące profili użytkowników, kupiłem nawet kilka i do tego profilowalem swój wzmacniacz.
Efekt. Żaden przester nie był wystarczająco dobry
W każdym był to samo coś, co mnie odrzucało. Może było za mało czasu, a może to nie było dla mnie. Zresztą profil w Kemperze to taka migawka jednego ustawienia układu: wzmacniacz-głośnik-mikrofon.
Czyste brzmienia były doskonale. Ale może nie rozwijajmy tu tematu, bo to nie to miejsce
Teraz czas na Fractala. Ale ze względu na różnice w cenie mam spore oczekiwania