NCPAPAFS'n'LZZFIZPD czyli Nju Cabinet, Power Amp, Pre Amp, Footswitch and Listwa Zasilająca Z Filtrami I Zabezpieczeniem Przeciwprzepięciowy
m Day
W sumie od pewnego czasu kompletuję ten sprzęt, ale większość dotarła do mnie własnie dzisiaj
Jako że po ślubie się odrobina kasy ostała i nikt nie chciał jej wydać, to sobie kupiłem, a co mi tam
Tak więc niespoełna tydzień po weselu mogę świętować po raz kolejny, bo oto po prawie 2 latach znów mam kompletny sprzęt i co najwazniejsze, jest to sprzęt ktory mnie strasznie gasował i który w 100% spełnia moje obecne wymagania. Ale po kolei:
Najpierw, 3 miesiące temu, od forumowego kolegi zakupiłem
Poda X3 Pro
Dwa miesiące później po wielu poszukiwaniach trafiła się okazja aby od innego forumowego kolegi zakupić końcówkę
Basha PA-50Dwa dni po weselu, kiedy doszedłem do siebie, przeliczyłem fundusze i przekonałem żonę, że potrzebuje tego co chcę kupić (a co, trzeba się podlizać
) zamówiłem pozostałe rzeczy:
Samson PB10 Pro, dobrze znana tu na forum paczuszkę
Harley Benton 212 na CV30, sterownik nożny
L6 FBV Express i kilka kabli. Od żony dostałem sexi turkusowy recznik, coby mi się rack na paczce nie odbił
- oczywiscie widoczny na zdjęciu poniżej.
Teraz jeszcze tylko musze wykombinować w czym będę targał tego FSa, ale o tym za chwilę, najpierw foto:
Jak widać, ręcznik został dopasowany odcieniem pod diodę końcówki
Ogólne wrażenie z gry jest baardzo dobre. Zestaw kurwi jak należy, póki co jestem po wstepnych testach w bloku. Ale ze jest sliczne piątkowe popołudnie, to pozwoliłem sobie mocniej rozkręcić sprzęt
A teraz pytanie odnośnie FS'a. Musze ten sterownik do PODa w cos wpakować, ale pedalboard nie może byc za duzy. Lecz znając życie bedzie taki, że jeszcze styknie mi miejsca w nim na cos dodatkowego. Więc pytanie do Was: co jeszcze może mi sie przydać pod nogą, jeśli posiadam kombajn brzmieniowy za plecami?