Autor Wątek: Lovepedal czyli kochaj pedalow  (Przeczytany 31982 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Wywiozłem dziś swoją Fokę i Mikroterrorystę na ślunsk (celowo z małej litery) do teściów (celowo z małej litery) na 10 dni więc będę miał okazję pobawić się wszystkimi zabawkami na ludzkich głośnościach. Może nie dziś, bo już późno, a ja lubie swoich sąsiadów, ale jutro rano kiedy większość z nich wyjdzie do pracy, a reszta zasiądzie w oknach odpale maleństwa.

W kwestii Erernity jeszcze nic nie powiem, bo nadal mało na nim grałem, to samo z resztą (minus Englishman i Amp 50).

Uciąłem sobie z Seanem pogawędkę na mailu (koleś na każdy z kilkunastu moich mail odpowiedział w przeciągu max 30min, szok kurwa!) i troche mi pałka opadła. Zapytałem dlaczego Englishman i Kalamazoo ma typowy HD/TB switch, a nie układ na przekaźnikach Cusacka (notabene robi to samo co HD/TB, czyli omija cały układ, tylko elektronicznie, robi to cicho i w dodatku sam routuje sygnał w bypass jak pada bateria). Powiedział mi, że te na przekaźnikach się nie sprzedają tak jak na hewidutach 3pdt... Ja pierdole, ludzie się nigdy nie nauczą :/ Zaproponowałem mu, by zamiast lutować 3PDT do płyty PCB robił to offboardowo bo utrudnia to modyfikację (np instalacja TBS2 Cusacka, czy układów Jacka Deville, lub AMZ) i sprzedawał przełączniki na przekaźnikach jako opcję do samodzielnego updateu. I tak to robi, bo te przekaźnikowe ustrojstwo i tak montuje na zasadach licencji od Cusacka. Powiedział, że weźmie to pod uwagę :)

Możemy Ci podesłać do testu jeśli chcesz.
Możemy zrobić to "na dowód" - wtedy wysyłkę zrobimy na adres w dowodzie, a możemy, i chyba będzie lepiej, gdybyś odezwał się do jakiegoś swojego sklepu ulubionego (najbliższego), i zamówił u nich do testu, a my to z nimi też tak załatwimy, żebyś nie musiał go od razu kupować, tylko żeby był do testu :)

Sikor nie ma dowodu osobistego :)

Edek: Tak się trochę rozmarzyłem. Aparat mi wyzionął, toteż chujowe foto komórczakiem

« Ostatnia zmiana: 21 Wrz, 2010, 20:45:11 wysłana przez Sinner »