Autor Wątek: Odi Profanum Vulgus-Czyli najgorsza rzecz, jaką zrobiłeś swojej gitarze!  (Przeczytany 22318 razy)

Offline Junia

• Gaduła
Junia, się pogubiłem trochę, to masz nowy gryf wstawiony, czy załataną główkę z nowym topem? Pytam się bo klejenia na zdjęciach nie widzę. :)

W każdym bądz razie praca wykonana zawodowo, a cena mnie najzupełniej nie dziwi. Byłem u Nexusa w warsztacie, dzięki Juni zresztą, i to jest pełen profesjonalizm i najwyższa kultura pracy.
Jeśli będę kiedyś jeszcze robił lutniczą gitarę to tylko u niego, na dodatek mam "2 kroki" od domu :)

fornir mi tylko zrobił z przodu i z tyłu, ale zrobił to tak że nawet włókna są spasowane, tył jest w macie wylakierowany a przód klarem, to jest bardzo czasochłonne i trudne żeby zrobić to przejście płynnie, nie widać przejścia nakładki w podstrunnice nawet prze mikroskop, napracował się jak głupi przy tym, dlatego zamieściłam te wszystkie zdjęcia. 2 miesiące temu odebrałam bass, zrobił go tak, że klapa opada...Gość jest wart każdej wydanej złotówki, to jet moje stanowisko, koniec tematu, chłopaki opowiadajcie co zrobiliście swoim gitkom.
Miłość, którą wstrzymujesz, jest bólem który nosisz...