Autor Wątek: Setius PRO 7  (Przeczytany 28654 razy)

Offline Budzan

• Pr0
Odp: Setius PRO 7
« Odpowiedź #25 12 Mar, 2010, 21:38:06 »
ta foteczka moim zdaniem nie oddaje uroku tej gitary.
Wioslo jest przepiekne, chyba ostatnio tak piekne wioslo jakie  widzialem to byl MM Sobka, chociaz top tego setiusa chyba go przebił kilka razy, a przynajmniej w moich oczach. Wykonanie, jak zwykle, a przynajmniej jak zwykle dla mnie, na najwyzszym poziomie. ladny top, z tyłu pieknie wyciecie pod floyda zamaskowane drewniana plytka, pieknie wykonczone wioslo.

O brzmieniu faktycznie ciezko powiedziec cos wiecej, bo tak na szybkiego ja ogrywalismy, w sumie duzo wiecej na nia patrzelismy niz gralismy :D napewno to co nas zdziwilo i mnie osobiscie nawet powalilo, to czyste brzmienie na tym wiesle w polaczeniu z rivera. naprawde nie spodziewalem sie az takiego ladnego czystego. drive, ciezko tutaj cos powiedziec, rivera za malo rozkrecona byla, nie dalo jej bardziej ukrecic w tej klitce do ogrywania sprzęciorów.

gryf wydawal mi sie szeroki, ale nie wiem, moze normalny jak na 7? Smaga twierdzi, ze gryf nie jest szeroki ;) i niby tylko 5 czy 6 mm szerszy od zwyklego setiusa.

Wioslo jest zajebiscie ciezkie, mam setiusa gtm 6 i nie jest takie ciezkie, niby floyd dodaje do wagi, ale zeby az tyle? :/

Generalnie fajne monstrum, ale zeby cos wiecej powiedziec trzeba by bylo dokladniej ja przepalowac, na spokojnie, w lepszych warunkach i ktos kto mial w lapie wiecej 7, bo moze gryf jest normalnych rozmiarów? gdzies na forum ktos pisal ze niby bardzo przyjazny gryf maja te setiusowe 7 od mayo, wiec moze ja sie nie znam.

moim zdaniem cena dla zwyklego smiertelnika dosyc zaporowa,  5600 zł. dosyc spory rozstrzał miedzy zwykla 6. napewno do ceny dodaje troche ten pierdolony floyd, ktory moim zdaniem ani potrzebny, ani ladny.