Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 582643 razy)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #75 21 Gru, 2009, 14:32:12 »
No to i ja dorzucę swoje pięć złotych, czy jakoś tak. A mianowicie

Film był dla mnie nudny. Obejrzałem go razem z poprzednimi współlokatorami "bo Andżelina..." i w pewnym momencie nawet usnąłem. Jednak nie miało to żadnego znaczenia, nic z fabuły mi nie umknęło, gdyż ta ciągnie się niczym na pizzy ser. Niby ma te trzy zakończenia, jak to Wuju zauważyłeś, ale dla mnie były one przewidywalne, a szerlok ze mnie żaden. Po prostu za każdym razem kiedy film miał się "kończyć" wiedziałem, że to tylko sztuczka i że za chwilę z hepi endu zrobi się ponowna tragedia.

Do tego główna rola to totalna porażka. Nie żebym był nastawiony na Tomb Raider 1928, ale nawet sam fakt, że wzięli taką bombę do tej roli jakoś mnie drażnił. Gra aktorska panny Jolie również pozostawiała wiele do życzenia. A Malkovic jakoś tak z boku, jakby go nie było. No i seksu nie było. Czy był? Może właśnie to przespałem?

W każdym razie daję mu pięć na dziesięć wrzeszczących główek za dobry temat na dobry film, z którego pozostała lekka irytacja i takie o filmidło do obejrzenia w nudne niedzielne popołudnie.

:scream: :scream: :scream: :scream: :scream: (5/10)