Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 582648 razy)

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #75 21 Gru, 2009, 00:31:48 »
z filmów które ostatnio oglądałem:
Inglorious Basters
Film pokazuje niejako alternatywne zakończenie 2 wojny. Spodziewałem się czegoś innego, po czym przypomniałem sobie kto jest reżyserem. Czuć ten humor Tarantino ;)
No i ta mowa Brata Pitta mnie rozłożyła :)
Moja ocena 7,5/10

Eagle Eye
Tajny komputer rządu USA buntuje się i planuje zamach na prezydenta i ministrów. Wrabia w to młodego chlopaka i jakąś kobite. Fajnie się ogląda, jest akcja, film ciekawy.
7/10

Outlander
Film SF, przypomina bardzo 13 wojownika. Obcy kolo z innego świata wpada na ziemie do wioski z 700roku n.e. i przywozi im potwora. No i wiadomo pozniej próbuje ocalić wioske, zabija potwora, w miedzy czasie król umiera, umiera drugi król i on zostaje królem.
Też fajny, dobrze się ogląda.
6.5/10

Public Enemies
No to jest kino jakie ja lubię. Gangsterka, policja, pościgi itd. Film o gangsterze, który myślał, że jest ponad prawem. Oczywiście jest też gliniarz, którego specjalnoscia jest łapanie takich ziomków.
Polecam!
8/10

American Gangster
J/w, Gangsterka i policjanici. Koleś, który był szoferem u jednego z bossów przejąl po nim w spadku interes. No i zaczeło się mu powodzić. Dopóki nie pojawił się nieprzekupny policjant.
Film godny. POLECAM!
9/10

Kac Vegas
zajefajna komedia. Kolesie wybrali się do Vegas na wieczór kawalerski, no i trochę za bardzo zabalowali. W miedzy czasie zgubili pana młodego.
8/10

What doesn't kill you
No ja pierdole, co za film. Właśnie skończyłem oglądać.
Film o kolesiu, który od młodości staczał się, drobne kradzieże, rozruby, później alkohol, narkotyki, aż sięgnął dna i zaczął z niego wychodzić.
Niby prosta historia. Film zrobił na mnie wrażenie, polecam każdemu, choć nie każdemu może się podobać bo wiele akcji tam nie ma.
No i ta muzyka...
9/10 +1 za muzyke

Fountain (2006)
Film z polecenia Lorda... I cóż... wiele o nim nie napiszę, bo mam siekę w głowie i nie wiem co mam myśleć. Ale choćby z uwagi na swoje PIĘKNO i do tego świetną muzykę, na prawdę warto obejrzeć.
9/10.
oglądałem razem z kolezanką. Nasze pierwsze słowa po tym flimie były:
Wtf?! co brali Ci ludzie, któzy zrobili ten film?
« Ostatnia zmiana: 21 Gru, 2009, 00:34:36 wysłana przez purpleman »
"grałeś kiedyś w samoloty?"