Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 582583 razy)

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #75 07 Gru, 2009, 18:41:34 »
Wczoraj oglądałem Chapter 27
Film o gościu który zastrzelił Lennona. Ogląda się fajnie, chociaż narrator mówi w sposób przez który cały film staje się cholernie przytłaczający. Ciekawostka:
Spoiler
Jared Leto w Requiem for a drem i Jared Leto w Chapter 27.. Ostatnio chyba jakaś moda jest na dopasowywanie się do ról. Wyglda w tym filmie jak Jack Black ;)

moja ocena 6/10

Poza tym w końcu oglądnąłem Vanilla Sky polecany mi od dawna prze parę osób, warto. Bardzo fajnie nawiązujący do świadomych snów, do sposobu pracy ludzkiego umysłu. Świetny soundtrack, wyważone poczucie humoru. Polecam każdemu.

moja ocena 10/10

Z nudów oglądałem też parodię American pie- Another Gay Movie. Nie dooglądałem do końca, w sumie gdzieś do połowy przeskakiwałem dalej i dalej, a później wyłączyłem. Filmy takie jak American Pie trzeba umieć robić ;). Całą serię lubię bardzo, ale to nie dorasta jej do pięt. Chociaż forumowym Gejom może się spodobać, jest parę fajnych motywów ;)

moja ocena 1/10

21 gram
oglądałem jakiś czas temu- nie piszę za dużo żeby nie popsuć oglądania filmu, powiem tylko że jak ktoś lubi pociętą fabułę w stylu Tarantino, retrospekcje, zawiły scenariusz i dużo zwrotów akcji, ten film przypadnie mu do gustu. W sumie dość stara i znana pozycja, ale może ktoś nie oglądał :)

moja ocena 12/10