Autor Wątek: Mayones Setius sh-6  (Przeczytany 25439 razy)

Online wuj Bat

• Pr0
Odp: Mayones Setius sh-6
« Odpowiedź #25 16 Lis, 2009, 08:58:51 »
to prawda ...wszystko sprowadza sie do kasy... ale nie mozna dac sie zwariowac.. pogon za sprzetem to studnia bez dna... (...) ...Frontside nasza kapelka rodzima.. ile lat grali na glowach LDM z paczkami DO BASU!!! i kostkami bossa ?... ale zawsze robili szatana na koncertach... a ich flamy nie sa takie wypasione po prostu ladnie pomalowane i design poprawiony... :) hehe lans jakich malo. mysle ze zastanawiajac sie nad o niebi lepszym wioslem za o niebo wyzsza kase trzeba sie zastanowic czy nam to potrzebne i czy problem niebrzmienia nie lezy w paluchach :)

Jak już się pochwaliłem ;), bo może nie ma aż tak czym - supportowałem FS na ostatnim koncercie. Przesiedli się na BC Riche i tranzystorowe Randalle, przestroili z powrotem do D, ale to wiecie. I tak: brzmią z pewnością selektywnie. Ale sam sound jest w pizdeczkę suchutki. Może nie do końca dobra metafora... ;) Dżdżdż. Ale to co saurus napisał: kogo to obchodziło? Zajebali tak, że poezja (fanem nie jestem, choć to mili ludzie). I mam takie refleksje w tego typu momentach: koncert to kapela jako iluś tam ludzi, to akustyka sali, to publika i jej reakcje, kontakt z kapelą, to akustyk, to pora dnia, roku itp. I naprawdę trzeba mieć nieco dystansu: czy w tym wszystkim ktoś słyszał jakie mieli grube struny, czy pod mostem był BO, 81, (...), czy...? ...? W tej muzie ważniejsza jest charyzma! To nie akustyczne pieszczoty, nie jazzowe/bluesowe niuanse.

Ale od Bossa - odpierdulsia faktycznie ;)
Paczki z głów!