Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 493398 razy)

Offline lokibalboa

• Pr0
Ja na tego nowego Wolfa już się nie umiem doczekać :)  Jak tylko będę miał troche więcej czasu wolnego to będę się musiał zaopatrzyć. 
Gra ok. Chociaż klimatem to to jakiegoś indiane jonesa przypomina, aa nie wolfensteina, RTCW to to nie jest :)

podejrzewam że kolejny port z Xboxa ktory spierdolono tak jak gta4. Wolf i jego genialny (rzadko kontynuacje wychodzą tak zajebiście) następca RTCW to gra która jest biblią jak robić FPS z klimatem fabułą. Teraz gdy wszystko robi się na xboxa gry są bardziej zręcznościówkami - (jak mozna grac w FPS na padzie ...nie mając myszki... i czemu do kurwy nędzy na konsole bez myszki robi się FPS a potem robi się konwerty na PC). Też długo czekałem na tą grę ale jak zobaczyłem trailer który przypomina mi już matrixa połączonego z władcą pierścieni to załamałem ręce. Nie wiem czy jestem już dziadem jeżeli chodzi o gry ale okres 1997-2006 to najlepsze gry których nie jest wstanie nic przebić. Jestem z tego powodu strasznie zasmucony.

(BTW. Gta4 to jest masakra, straszny cios dla komputerowych graczy serwujac port z Xboxa bo gra najlepsza jaką widziałem)