A ja za chuja nie kumam tego wrzasku. Przecież klimat tego forum powstał ZANIM powstał OTE. Stworzyliśmy ten dział tylko z tego względu, że pewne treści niekoniecznie szły w parze z naszym pomysłem na forum. Pomysł powstał, nie sprawdził się, zrezygnowaliśmy z niego. Jeśli ktoś się czuje urażony, sorry chłopaki, ale po prostu uważamy że to bez sensu było. Ze smaczków - powstanie działu nie było jednogłośne (m. in. ja byłem przeciwny), natomiast kasacja wyszła od pomysłodawcy tego działu i była w 100 % jednogłośna.
Co do marudzenia na moderację - jak moderujemy wszystkich po równo to jest wrzask że faszyzm i cenzura, jak nie moderujemy każdego świeżaka to wrzask że burdel się robi na forum. Decydujta się
Wuju - ja Ci mogę powiedzieć co się zmieniło w postawie Nikta. Tak samo jak mogę Ci powiedzieć czemu ja już nie znajduję specjalnej przyjemności w spędzaniu czasu na tym forum a od dwóch ponad lat uważałem je za swoje miejsce w sieci. Tylko po co mam to mówić? Oczu nie macie? Nie czujecie niezwykle subtelnej "krytyki" naszych działań ze strony naszego byłego kolegi (dosłownie i w przenośni)?
Sumując - jeśli ktoś uważa że kasacja jednego gównanego działu na forum niszczy jego klimat i godzi w uczucia to przykro nam, naprawdę. Wydawało nam się że mamy do czynienia z dorosłymi ludźmi.
EDIT: Fireboy - daję Ci moje uroczyste słowo, że nie utnę nikomu ręki maczetą jak będzie lekko offtopował. Nikt nie mówi o forum do bólu tematycznym. Czemu kurwa musicie zawsze lecieć w skrajności?? Ja wiem że to jest fajna technika dyskusyjna ale ręce opadają jak to czytam :/
EDIT 2: KURWA MAĆ PRZECIEŻ NIKT NIE ZAMKNĄŁ OFFTOPA!! JEDEN WAM NIE STYKNIE?!