Autor Wątek: Dział OTE  (Przeczytany 45012 razy)

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
Odp: Dział OTE
« Odpowiedź #25 30 Cze, 2009, 12:29:02 »
Zauważ Leon, że nie chodzi tu głównie o zamknięcie jednego gównianego działu... ludzie piszą o ogólnej atmosferze forum, która się ostatnio psuje. a zamknięcie OTE spowodowało, że zaczęliśmy o tym mówić wprost.

ziom, a powiedz mi - jak sobie porownasz ilosc offtopu z ostatnich paru miesiecy z iloscia contentu dodanego na portal i forum, to co ci wychodzi? po rowno?

przypominam ze tworzymy caly portal RAZEM z forum, a nie odwrotnie: forum + troszke portalu. wg. tego drugiego schematu dziala dzisiaj pigmej.
Łe tej.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #26 30 Cze, 2009, 12:30:43 »
Do człona, wszystko co chciałem już napisałem, tako rzecze Bacio.
Tu nie chodzi o OTE. Tylko o ZEROWY wpływ tego działu na całość forum. Macie te zajebiste tabelki, to zobaczcie ile procentowo osób mogło w ogóle tam wleźć. A jeśli ktoś ma >100 postów, to nie jest tu od wczoraj i nie napierdala OT w każdym topicu. Summa: jakaś paranoja i działania zastępcze. Albo nadymanie się, żeby zaznaczyć (komuś konkretnemu) swoją obecność, czyli jakieś zakulisowe personalne niuanse (i na to stawiam!), które mam w bat-dupie.

Prawdziwa cnota krytyki się nie boi. Tym bardziej więc nie pierdolcie, że jeden krytyk (i ostatnio sensowny) forum - Was wszystkich (Adminów) tak rusza, że się bierzecie za wiosenne porządki!...
Każdy czuje tu jakiś smród i to skasowanie OTE narusza jakiś mój psychiczny luz tutaj. Zamieszki zaczynają się najczęściej od głupot właśnie. "ostatnią rzeczą na jakiej nam zależy jest udowadnianie Wam że to my tu rządzimy a Wasze miesjce jest w chlewie." - no to Wam nie wyszło.

Wy zakładacie temat i se kasujecie. Ale Wy (Admini) tam nie pisaliście! Daliście temat ludziom. Odpowiem tak: ktoś rodzi dziecko, a ja je adoptuję. Nie chciałbym, żeby ten rodzic przyszedł po jakimś czasie i zabił mi dziecko, bo jemu się już nie podoba.
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 12:33:11 wysłana przez wuj Batman »
Paczki z głów!

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
« Odpowiedź #27 30 Cze, 2009, 12:53:35 »
Popatrzyłem, poczytałem, miałem coś napisać, ale sobie daruję.

P.S. Bat, masz rację.

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
« Odpowiedź #28 30 Cze, 2009, 14:06:02 »
Nie wiem po co to cale wylewanie smutkow i zali, kazdy chyba ma zycie prywatne a forum to nie jedyne miejsce w sieci ktore mozna odwiedzic. Chociaz akurat musze przyznac ze sam glownie tutaj zagladam jak juz siadam do kompa.
A co do tego czy dzieje sie zle czy dobrze - "nic nie moze wiecznie trwac" jak glosza slowa pewnej piosenki, ale nie ma tez co demonizowac z drugiej strony.

Ja tam sie nie znam na prowadzeniu forum, ale osobiscie troche mi szkoda kompilacji dupek i samochodow z OTE :) przynajmniej bylo czasem na co popatrzec(w tym momencie ograniczenie dostepnosci mialo swoje uzasadnienie). Niektorzy nie lubia, ja lubie, co poradzic. Jezeli dupki zostana przeniesione do zwyklego OT to nie ma problema ;)
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 18:17:54 wysłana przez Radek M »
No pain No gain !

Offline 7th

• Pr0
« Odpowiedź #29 30 Cze, 2009, 14:24:48 »
Z usunięciem OTE to sory, ale to jakaś krzywa akcja. Jeżeli były takie problemy z offtopowaniem to czemu szanowna administracja nie zajęła się problemem na bierząco? Zamiast czekać nie wiadomo na co mogliście po prostu egzekwować regulamin. Może głupio było wstawić kropę ziomalowi?? Zawsze myślałem, że regulamin tyczy się wszystkich równo... Moim zdaniem administracja karze nas za własne błędy i brak konsekwencji. Co z tego, że posty były usówane. To tak jakby uczyć dzieciaka, że może nawet nasrać w pokoju a tato posprząta i będzie git...
power to a being never dies

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #30 30 Cze, 2009, 14:40:33 »
mam wrażenie, że przez takie dyskusje sami nakręcamy "proces psucia się wspaniałej atmosfery naszego forum". Zarząd chyba wyjaśnił, czemu zamknął OTE i moim zdaniem nie ma o czym tutaj dyskutować, jeśli chcemy się trzymać tematu.

a już offtopując, jak dla mnie ten pajac i ostrzeżenie na początku były absolutnie zbyteczne. choć i tak najmniej rozumiem Twoje zachowanie, Sinner, serio... naprawdę na chuj rzucać jakieś zdupy teksty, żeby tylko napsuć krwi ludziom, którzy starają się ogarnąć ten serwis? jeśli odcinasz się od forum to spoko, ale rób to z godnością, bo dla mnie, czyli osoby obserwującej co jakiś czas tę sytuację z boku i nie siedzącej w szczególach, wygląda to co najmniej żałośnie. zupełnie nic osobistego.

peace & love chłopaki, naprawdę nie wiem, czy warto tak spinać poślady o gówna typu zamknięcie OTE - to kieruję już do reszty użytkowników
do widzenia.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #31 30 Cze, 2009, 15:20:06 »
Cytat: chodzi sobie taka wiadomosc po GG
zapraszam na nowe forum, które startuje dzisiaj. Niestety SS7 schodzi na psy. Admini zaczynają wprowadzać jakieś PiSowskie metody działania. Mi i kilku osobom z forum przestaje to opowiadać (Sinner, Wróbel, James, RadekM, Wuj Batman, Fireboy...). Dlatego ruszamy z forum, gdzie będzie można pisać wszystko czego dusza zapragnie. Nikt nie będzie cenzurował postów na podstawie światopoglądu. Pod obstrzałem będą tylko ludzie, którzy wypisują dyrdymały albo Ci, którzy będą obrażali innych. Sinnera i mnie już prawie na SS7 nie ma, a jak tylko ruszy www.tonecord.pl (już dzisiaj), to już wogóle nas nie będzie. Mamy w planach przeciągnąć na swoją stronę wszystkich sensownych gości z SS7, SS6, GZ i pigmeja. A obok forum, a w zasadzie przede wszystkim (bo docelowo forum będzie tylko cząstką portalu) chcemy stworzyć najbardziej opiniotwórczy portal muzyczno-gitarowy w tym zasranym kraju. Obszerne testy, materiały video, wywiady, wasztaty...    

dzisiaj ruszamy, rejestruj się i udzielaj, a jak uważasz, że warto zaprosić jakichś fajnych ziomków, to dawaj im namiar

mniam mniam. fajni jestescie chlopaki, w chuj fajni. szczegolnie podoba mi sie ten tekst o testach, materialach wideo, wywiadach i warsztatach. moze macie w zamiarach kosic siano od dystybutorow za testy? podobno to dobry interes :D

tym bardziej mnie to ciekawi, bo jakos na sevenstring/sixstring nikomu pisac sie juz nie chcialo/nie mieli czasu/byli zajeci/chujwiecojeszcze.

bedziecie dalej moralizowac? ktos bedzie na tyle zajebisty?

PS. tak, podziekujcie mi za reklame TC.pl
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 15:22:26 wysłana przez dom?n »
Łe tej.

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #32 30 Cze, 2009, 15:45:04 »
oczom, kurwa, nie wierzę, że tak powiem...

już pierwsza linijka rozpierdala, "ss schodzi na psy", "Admini zaczynają wprowadzać jakieś PiSowskie metody działania". wszystko to kurwa wina złych adminów, którzy zamykają takie zajebiste tematy jak "Kto mnie lubi?" lub wywalają wspaniały i tyle wnoszący w wartość forum dział jak Offtopic Ellite. ss schodzi na psy, bo... no kurwa, właśnie, czemu? bo ja naprawdę nie wiem, a odczuwam to jedynie podczas prowadzenia takich właśnie chujowych dyskusji na temat władzy moderacji. napisalibyście jakiś test na portal, zamiast pierdolić farmazony. też bym kierwa mógł napisać. no wkurwiłem się jak nigdy
do widzenia.

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #33 30 Cze, 2009, 16:07:11 »
Kurde ale fajny flejm...  Dobra ja Wam powiem jak ja to widzę.
OTE generalnie powstał bardzo przez przypadek, Przemo dał milczące pozwolenie na temat o kobitach, jako że to mało pro żeby  takie coś świeciło na oficjalnym forum, wpadłem na pomysł zrobienia tego ukrytego działu, nie byliśmy do końca o tym przekonani, Leoś bardzo oponował, czemu już zresztą dał wyraz. Jednak nie chcąc zmieniać decyzji na górze dwukrotnie, i widząc jaką Wam to radochę sprawia zmontowaliśmy ten dział. Potem wypłynął kolejny problem, bo to, że ktoś ma 100 postów nie znaczy że będzie mógł oglądać wszystko co tam zamieszczacie, stąd pojawił się limit wiekowy na forum.

I powiedzcie mi gdzie tu ta wolność i równość o której przez te dwie strony piszecie ? Zamiast jedności forumowej robią nam się obozy. Przez pewien czas myślałem, że mi się coś w bazie zapętliło jak widziałem - Sinner, JD, Sinner, Wróbel, Bat, Sinner, JD , Fireboy, JD, Wróbel normalnie prywatny czat Interii :)

Decyzja o usunięciu OTE głównie tym była podyktowana, to że ktoś nabił 100 postów czyni go lepszym od kogoś kto napisał 50 postów? Raczej nie sądzę.

Ja się przyznaje bez bicia, z perspektywy czasu uważam, że pomysł stworzenia OTE był bardzo głupi, i ze swojej strony przepraszam za to całe zamieszanie.

Nie wiem czy zauważyliście, masa ludzi się rejestruje na Sevenstringu, a tylko niewielki procent się udziela. Tak, wiem zaraz ktoś mi przytoczy piramidkę, że 1% ludzi w sieci tworzy content dla pozostałych 99%, jasne. Ale uważam, że po części ludzie nie wiedzą jak wejsc w to hermetyczne środowisko, i trzeba niemało przebojowości (vide przykład Wróbla) żeby to się udało. A przeca to nie Gameshow czy Mam Talent tylko otwarte publiczne forum ;)

Jak już Leoś napisał, nie planujemy tworzyć tu forum ściśle tematycznego, bez grama OT - tylko rozmowy na temat, bo to utopia i ... nuda. Ale nie będziemy już tolerować OT rozmów ciągnących się stronami,.
Nie zrozumcie mnie źle, ja się zajebiście cieszę, że mogę utrzymywać platformę na której się dobrze czujecie, nawiązujecie jakieś tam bardziej lub mniej trwałe znajomości, ale to nie serwis plotkarski czy datingowy, tylko forum gitarowe, nie zapominajcie o tym.

Jak chcecie sobie pogadać, jest SB, PW, komunikatory, nikt nawet nie wspomniał o chęci posiadania chata na SS7 na którym moglibyście się wygadać do woli.
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 16:17:13 wysłana przez Harvest »

Offline Radek M

• Sith Lord
  • Pr0
  • "[pause] These go to eleven"
« Odpowiedź #34 30 Cze, 2009, 16:16:14 »
Jezeli chodzi o moja postac, to troche moze wyjasnie. Jedne rzeczy odpowiadaja mi bardziej, drugie mniej(jak kazdemu), ale pod tym tekstem ja sie w pelni nie podpisuje(chodzi mi o pierwsza jego czesc - te dotyczaca sevenstringa). Nie byl on takze autoryzowany przeze mnie.
To w jaki sposob admini zarzadzaja forum nie jest moja sprawa, to nie moje forum, dlatego bicie piany uwazam za zbedne. Tak napawde to czasy kiedy przejmowalem sie bardziej tym co dzieje sie na forum dawno minely, bo to w zaden sposob nie zalezy(ani nie nalzy do moich obowiazkow) ode mnie, wiec jaki w tym sens.
Teraz lubie sobie przeczytac cos ciekawego od czasu do czasu, reszta utarczek, badz osobistych wycieczek mnie nie interesuje.

Jezeli chodzi o TC to jestem jak najbardziej za, z tego wzgledu, ze wyglada na to iz rodzi sie pozadny kawal portalu a ja lubie takie projekty i zamierzam go wesprzec jak bedzie taka okazja(tak samo zreszta jak jakimis tam wypocinami wspieralem od czasu do czasu ss.pl, na sixstrigu sie nie udzielam, bo nie czuje do konca po co on powstal), datego tez sie tam zarejestruje. Postrzeganie tego jako konkurencji nie jest chyba do konca odpowiednie, w koncu mozna byc zarejestrowanym  tu i tam.

Jezeli chodzi zas o SS, to dalej mam zamiar odwiedzac to forum, miedzy innymi przez tresci merytoryczne i osoby ktore lubie. Takiego chociazby Przemka szanuje bardzo za trud ktory wlozyl w ten portal(oraz za to ze jest naprawde spoko czlowiekiem), zreszta jak pare innych osob z tego srodowiska.

Przykro mi tylko ze tworzenie sie czegos nowego odbywa sie w takich a nie innych okolicznosciach, ale na to juz wplywu nie mam. Szkoda tez ze osoby ktore sie wczesniej lubily lub chociaz tolerowaly, sa teraz poroznione, no ale co zrobic.. Tego po co ta cala wojna tez nie rozumiem.
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 18:20:47 wysłana przez Radek M »
No pain No gain !

Offline motyl

• Gaduła
« Odpowiedź #35 30 Cze, 2009, 16:35:49 »
ale jestescie smutni :) "tu mi sie juz znudzilo wiec zaloze kolejne forum". Ja z polskich for (forów?) gitarowych przegladam codziennie sevenstringa, na inne juz nie wchodze. Inna sprawa ze na OTE chyba nie wchodzilem wogole, glownie z tego powodu ze na forum wchodze zeby cos sie dowiedziec, nie zeby poznac kilku nowych internetowych kolegow, albo poogladac zdjecia smiesznych kotow... ss.pl fajnie sie rozwija wiec nie wiem po co psuc to jakimis idiotycznymi flejmami. OTE w sumie bylo taka namiastka niestniejacego juz obumarłego juz krank213hui - ale tego kilmatu juz nie mialo:)
myspace.com/drownmyday

Offline Gohes

• Colonial Marine
  • Gaduła
  • Szatan, Blasty, Benedykt XVI...
    • J. D. Overdrive
« Odpowiedź #36 30 Cze, 2009, 16:49:37 »
Czytam i oczom nie wierze... przez usuniecie jednego dzialu zrobil sie tu burdel, jak w Warszawie na Wiejskiej i to bynajmniej nie z winy adminow. Byc moze nie powinienem zabierac glosu, bo nigdy dzialy OTE nie widzialem, ale po prostu zal mi cztery litery sciska, ze zamiast porozumiec sie jak dorosli ludzie, to co niektorzy rzucaja gownem w adminow i modow, chcacych zrobic cos na korzysc tego forum. Dlatego moj skromny apel jest taki, zeby czesc osob wrzucila na luz, a nie zachowywala sie jak Lepper i jego banda na blokadach, wykrzykujac demagogiczne dyrdymaly.

Peace&Love!!!
M: Kobieto, przynieś browar! K: A magiczne słowo? M: Czary mary, podaj browary!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
« Odpowiedź #37 30 Cze, 2009, 16:57:02 »
Chwileczkę, bo już dwa, czy trzy razy padło moje imię, choć za bardzo nie rozumiem dlaczego. W kwestii funkcjonowania forum nigdy nie pouczałem nikogo, ani nie dawałem złotych rad co powinno być, a co nie, więc bardzo proszę o nieumieszczanie mnie pochopnie w żadnych koteriach. Dodatkowo niniejszym PODKREŚLAM, że na nikogo nie jestem obrażony, sfochowany, a jako człowieka w wieku chrystusowym nawet bawi mnie bardziej, niż mierzi ta dyskusja.

uważam, że po części ludzie nie wiedzą jak wejsc w to hermetyczne środowisko, i trzeba niemało przebojowości (vide przykład Wróbla) żeby to się udało. A przeca to nie Gameshow czy Mam Talent tylko otwarte publiczne forum

Nie za bardzo kumam - znaczy, że jestem za bardzo przebojowy jak na internetowe forum o gitarach i dlatego odbieram szansę zaistnienia tym skromniejszym i nieprzebojowym, bo drugie zdanie wyraźnie to sugeruje? Miałem z początku pytać dla niepoznaki jak się struny zmienia?

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 17:01:19 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #38 30 Cze, 2009, 17:07:03 »
Chwileczkę, bo już dwa, czy trzy razy padło moje imię, choć za bardzo nie rozumiem dlaczego. W kwestii funkcjonowania forum nigdy nie pouczałem nikogo, ani nie dawałem złotych rad co powinno być, a co nie, więc bardzo proszę o nieumieszczanie mnie pochopnie w żadnych koteriach. Dodatkowo niniejszym PODKREŚLAM, że na nikogo nie jestem obrażony, sfochowany, a jako człowieka w wieku chrystusowym nawet bawi mnie bardziej, niż mierzi ta dyskusja.

uważam, że po części ludzie nie wiedzą jak wejsc w to hermetyczne środowisko, i trzeba niemało przebojowości (vide przykład Wróbla) żeby to się udało. A przeca to nie Gameshow czy Mam Talent tylko otwarte publiczne forum

Nie za bardzo kumam - znaczy, że jestem za bardzo przebojowy jak na internetowe forum o gitarach i dlatego odbieram szansę zaistnienia tym skromniejszym i nieprzebojowym, bo drugie zdanie wyraźnie to sugeruje? Miałem z początku pytać dla niepoznaki jak się struny zmienia?

pozdrawiam

Tak, chyba że to prowokacja żeby zarzucać Cię komplementami :)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #39 30 Cze, 2009, 17:11:45 »
Nie, to nie była prowokacja, ale z komplementami się nie hamuj:)

pozdro

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #40 30 Cze, 2009, 17:16:00 »

pozdrawiam

No widzisz Ziom na starcie zakładasz że chcę Cię z błotem zmieszać, oskarżam o nie wiem jakie przewinienia. Nie wiem czym sobie na to zasłużyłem tak po prawdzie, ale trudno.
Użyłem Ciebie jako egzemplifikację przebojowości, to nie było nijak nacechowane, a jeśli już to bardziej jako komplement ;)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
« Odpowiedź #41 30 Cze, 2009, 17:24:52 »
Nadwrażliwość cechą ludzi wielkich - mówię teraz o Tobie ;) Opacznie zrozumiałem treść Twojej wypowiedzi. Pis!
pozdro

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #42 30 Cze, 2009, 17:26:33 »
Sytuacja napięta jak stringi na Kaliszu.
Nie wystarczyło zwiększyć ilość wiadomości do dostępu do elit'a na np. 200 ? Albo wyjebać te tematy z updatów "ostatnio na forum" na głównej? Kurwa dowcipy zorra były przednie i nie raz płakałem z kumplem przesyłając je sobie na gg!

Oczywiście bez aluzji i to będzie tylko przykład- ale wieksze żale pojawiają się na shoucie i może je przeczytać każdy ;)

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #43 30 Cze, 2009, 17:31:23 »
Wróbel, nie zrozumiałeś intencji Harva - jesteś po prostu typem na tyle zajebiście towarzyskim a zarazem oblatanym merytorycznie, że ekipa trollowa na tym forum (EDIT: ok, przeczytajcie tekst i zamiast usenet wstawcie sevenstring.pl:  http://licorea.pl/bart/blog/2006/04/18/dlaczego-usenet-jest-kompletnie-nieprzydatny/) z miejsca Cię zaakceptowała. Natomiast od jakiegoś czasu widzę że każda nowa osoba w "przedstaw się" jest poddawana przeglądowi jak kot na lotnisku Heathrow. Nie podoba mi się to za cholerę. Nie widzę powodu, dla którego kilku userów ma weryfikować po pierwszym poście "fajność" nowego usera.

Wuju - z całą sympatią ale prosiłem żeby nie popadać w skrajności. Albo rozmawiamy o czymś albo obrzucamy się gównem. Chcesz obrzucać się gównem - rób to na swoim forum. Zapewniam Was że nie zarejestruję się tam tylko po to żeby spektakularnie po paru dniach zażądać skasowania profilu (vide Sinner i JD na ss6, swoją drogą, kont nie mają ale śledzą z zapartym tchem z tego co widzę :)). Hell, zapewne w ogóle się nie zarejestruję (oczywiście pod pseudonimem, inaczej ban z miejsca, dam o to wypłatę miesięczną ;)).

Co do konkurencji - wszystkim redaktorom życzę po prostu dużo zapału i wytrwałości. Szczerze i z serca jako osoba która miała okazję popracować trochę z Waszym nowym rednaczem. Przyda się Wam i jedno i drugie.

A teraz wracając do tematu OT - skoro już wyjaśniliśmy skąd wzięła się agresja na linii administracja-użytkownicy to może pora ostudzić trochę nastroje? Zwłaszcza że burzą się widzę głównie osoby znane z oftopowania i "koteria księciunia" (ożeszkurwa jak to zajebiście brzmi :D).

EDIT: Widzę że Harv już odpisał ale poczułem wenę i nie zamierzam korygować posta :D Poza tym jak wszyscy słodzą to ja też chcę. ;)
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 17:41:40 wysłana przez Leon »
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #44 30 Cze, 2009, 17:56:16 »
    Nie zapominajmy o drugiej stronie medalu. Bez tego "trollingu" nie powstałby ten klimat o którym wszyscy wspominają. Wiele osób by tu nie zawitało, bo nie widziałoby nic nadzwyczajnego w tym forum. Tak samo jak nie było by go, gdyby modzi/admini nie interweniowali. Mówimy o interwencji gdy ktoś to robił w nieumiejętny sposób próbując naśladować wspomnianych "trolli", potrafiących ze smakiem i nie urażających nikogo to "stosować"-ewentualnie przypiłować gdy taki się zapomni.
    Myślę, że nic nie powinno się tu zmieniać i tyle, a tym OTE zapomnijmy, nie odstanie się, nima już i chuj, kiedyś też nie było i było ok. Myślę, że obie strony wyciągną coś na przyszłość.
« Ostatnia zmiana: 01 Lip, 2009, 12:40:08 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
« Odpowiedź #45 30 Cze, 2009, 18:23:53 »
Koterie, spiski, dyrdymały, pranoja... Ludzie zlitujcie się, wstydziłbym się takie głupoty pisać. Bzdury jak z kampanii wyborczej z TV. Nie piszę tego złośliwie, nie piję do nikogo, ani do Harva, ani do Leona, ale serio, te ucieszne porównania spowodowały, że ręce mi opadły. To nie idzie w dobrą stronę. I serio, by móc posądzać kogokolwiek o kolesiostwo itp., to trzeba samemu mieć najpierw pod tym względem czyste sumienie. Jeszcze tylko tu brakuje polowań na czarownice i SB-eków... No offence.

I żeby nie było: do żadnej koterii nie należę, Sinnera owszem, cenię i lubię, za poczucie humoru między innymi, a co Wy tam do siebie macie mnie nie obchodzi i nieeleganckie po prostu jest wywlekanie takich rzeczy na forum.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #46 30 Cze, 2009, 18:31:09 »
kurwa, chuj, EDIT, nie napisze tego co chcialem. to by bylo ponizej krytyki.
Łe tej.

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
« Odpowiedź #47 30 Cze, 2009, 18:34:54 »
kurwa, chuj, EDIT, nie napisze tego co chcialem. to by bylo ponizej krytyki.
Dostałem dziś info o tonecordzie i postanowiłem inicjatywę wesprzeć, nie pobieram za to wynagrodzenia, widzisz coś w tym złego? No offence, ale pisz co chcesz Dom?n, ja jestem czysty i nie mam się z czego tłumaczyć.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #48 30 Cze, 2009, 18:36:07 »
ok ok :) rozumiem, serio. przeciez mowilem ze to glupie co napisalem.
Łe tej.

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
« Odpowiedź #49 30 Cze, 2009, 18:38:24 »
Spoko, przecież się nie spinam. Peace.