Kurde ale fajny flejm... Dobra ja Wam powiem jak ja to widzę.
OTE generalnie powstał bardzo przez przypadek, Przemo dał milczące pozwolenie na temat o kobitach, jako że to mało pro żeby takie coś świeciło na oficjalnym forum, wpadłem na pomysł zrobienia tego ukrytego działu, nie byliśmy do końca o tym przekonani, Leoś bardzo oponował, czemu już zresztą dał wyraz. Jednak nie chcąc zmieniać decyzji na górze dwukrotnie, i widząc jaką Wam to radochę sprawia zmontowaliśmy ten dział. Potem wypłynął kolejny problem, bo to, że ktoś ma 100 postów nie znaczy że będzie mógł oglądać wszystko co tam zamieszczacie, stąd pojawił się limit wiekowy na forum.
I powiedzcie mi gdzie tu ta wolność i równość o której przez te dwie strony piszecie ? Zamiast jedności forumowej robią nam się obozy. Przez pewien czas myślałem, że mi się coś w bazie zapętliło jak widziałem - Sinner, JD, Sinner, Wróbel, Bat, Sinner, JD , Fireboy, JD, Wróbel normalnie prywatny czat Interii
Decyzja o usunięciu OTE głównie tym była podyktowana, to że ktoś nabił 100 postów czyni go lepszym od kogoś kto napisał 50 postów? Raczej nie sądzę.
Ja się przyznaje bez bicia, z perspektywy czasu uważam, że pomysł stworzenia OTE był bardzo głupi, i ze swojej strony przepraszam za to całe zamieszanie.
Nie wiem czy zauważyliście, masa ludzi się rejestruje na Sevenstringu, a tylko niewielki procent się udziela. Tak, wiem zaraz ktoś mi przytoczy piramidkę, że 1% ludzi w sieci tworzy content dla pozostałych 99%, jasne. Ale uważam, że po części ludzie nie wiedzą jak wejsc w to hermetyczne środowisko, i trzeba niemało przebojowości (vide przykład Wróbla) żeby to się udało. A przeca to nie Gameshow czy Mam Talent tylko otwarte publiczne forum
Jak już Leoś napisał, nie planujemy tworzyć tu forum ściśle tematycznego, bez grama OT - tylko rozmowy na temat, bo to utopia i ... nuda. Ale nie będziemy już tolerować OT rozmów ciągnących się stronami,.
Nie zrozumcie mnie źle, ja się zajebiście cieszę, że mogę utrzymywać platformę na której się dobrze czujecie, nawiązujecie jakieś tam bardziej lub mniej trwałe znajomości, ale to nie serwis plotkarski czy datingowy, tylko forum gitarowe, nie zapominajcie o tym.
Jak chcecie sobie pogadać, jest SB, PW, komunikatory, nikt nawet nie wspomniał o chęci posiadania chata na SS7 na którym moglibyście się wygadać do woli.