Autor Wątek: Dział OTE  (Przeczytany 45044 razy)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
Odp: Dział OTE
« 30 Cze, 2009, 11:28:40 »
a tym bardziej dyskutowac o czyms na co nie ma wplywu
dokładnie o tym mówię... skoro nie mam wpływu to po co ten temat został otwarty... był od samego początku zamknięty i miał formę informacji i taki powinien pozostać skoro nie można mieć wpływu... jest w 1. poście napisane Od decyzji nie przysługuje prawo odwołania. więc wszystkie posty z tematu należy usunąć...

demokracji?? o czym Ty w ogole nawijasz??
no właśnie o tym mówiłem porównując wiesz do czego... skoro na forum nic nie można powiedzieć bo jest to cenzurowane to jest to naruszenie demokracji...
Wychodzenie z założenia:
pkt 1. ADMIN/MOD ma zawsze rację.
pkt 2. Jeśli Ty masz rację patrz punkt 1.
Jest trochę dziwne..

ta czesc punktu zezwala. kapisz??
na co zezwala... ten punkt sam w sobie jest dziwny... rozumiem że chodzi o to że admin/ mod ma możliwości o jakie chodzi w tym punkcie....
ale to TY  nie rozumiesz o co mi chodzi... Przeczytaj ten punkt... i pomyśl... czy jest on logiczny...
Jest napisane niestosowanie się do tego punktu... a co jest NIEzastosowaniem się do tego punktu... czy ten punk czegoś ZABRANIA ?? nie, on daje uprawnienia dla ADMINÓW/MODÓW... więc NIESTOSOWANIEM się do TEGO PUNKTU jest niekorzystanie z praw przysługujących ADMINOM I MODOM... Nie umiem tego prościej wytłumaczyć....

Rozumiem ideę tego punktu, ale jest on źle sformułowany... jak na spokojnie przeczytasz i się zastanowisz to będziesz wiedział o co mi chodzi...

na prywatnym forum :)

Czyli co... rozumiem, że admini i modzi założyli to forum jako swoje prywatne... proponuję więc usunięcie wszystkich "zwykłych użytkowników" i będziecie mieli spokój... nikt wam nie będzie robił problemów... 100% na temat w każdym poście...
CZy o to chodzi?? Nie jest moim zamysłem żadna wojna. Przedstawiam spokojnie swoje argumenty, co jeszcze niedawno nie było problemem, ale widzę że nagle mówienie swojego zdania spotyka się z taką reakcją...

[edit]
A teraz personalnie do Ciebie... jesteś jedną z osób na forum, którą darzę na prawdę dużym szacunkiem, głównie ze względu na na prawdę przeogromną wiedzę, chęć do pomocy każdemu i ogólnie za sam klimat jaki tworzyłeś na forum... Nie wiem co się zmieniło, ale coś musiało bo od pewnego czasu zauważyłem inne podejście...
« Ostatnia zmiana: 30 Cze, 2009, 11:40:15 wysłana przez fireboy »