Autor Wątek: Szymonek jest moim włatcom!  (Przeczytany 184081 razy)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
Odp: Szymonek jest moim włatcom!
« Odpowiedź #25 25 Cze, 2009, 13:41:20 »
U naszego Lisa super! Zrobił się uber ruchliwy, kiedyś bałem się, że ma autyzm, bo siedział cicho, pił mleczko i siup spać. Dziś nie utrzymasz gada na przebieraku! Ma prawie 7 miesięcy i uwielbia leżeć na brzuszku, ślini się przy tym na potęgę, musimy wykazać się sprytem, żeby przebrać mu pieluchę, bo się z miejsca przewala ba bebzun. Opatentowałem pewną metodę, polega ona na zakładaniu zabawkowej żyrafy jak plecak, ale z przodu, tak by jej ryjek zwisał nad młodym, on próbuje ją złapać, a ja mam komfort działania :D Patrz fota poniżej ;) Nadal gada w tym swoim dziwnym języku "klekleklekle muuuuu" i wygląda cudownie w stroju krowy, śmieje się głośno, ładnie uśmiecha jak tylko mnie widzi, ma łaskotki - to nowość :D Chyba nowość, bo więcej mnie nie ma w domu, niż jestem, więc to co dla mnie jest nowe, często ma miejsce od tygodni :/ Ola puszcza mu muzyczke dla dzieci (syf), lub sama śpiewa, jest świetną matką, ja tylko czasami, bo nie znam piosenek dla dzieci i uprawiam swoisty freestyle. Czasami jak wracam z pracy i Ola śpi, to słuchamy mojej muzy, lubi Joe Satrianiego z płyty blusowej, Velvet Revolver i Incubusa, ostatnio słuchaliśmy Maczuge Obzen, ale zaraz usnął, bo to takie monotonne. Co jeszcze? Ma zajebistego NATURALNEGO irokeza, ujawnia się tylko, jak leży na brzuszku, no przeczad :D Nocki przesypa całe, czasem tylko trudno go uśpić, bo ząbkuje (ma takiego jednego małego ząbka pod skórą na przodzie :D ), lubi też rano wstawać, bierzemy go wtedy do wyra, a on nas okłada kryzaczkiem... Kocham go