Spoiler sorki, nie doczytałem że chodzi o delay w łańcuchu efektów, a nie w urządzeniu, chciałem powiedzieć, że powoli tracę cierpliwość, ciekawi mnie komu zależy na tym abym aby mnie denerwować i ciągle w taki sposób się do mnie odnosić, czy daje Wam to satyfajcję? będziecie szczęśliwi jak ja kiedyś nie wytrzymam i zamknę kanał? chcecie tego? Ja nie robię żadych materiałów marketingowych, nie biorę kasy od nikogo za filmy, nikt mi nie płaci mi za to, to jest tylko moje hobby, ale jak tak dalej będzie to rzucę tym, bo nie wytrzymam nerwo dłużej nagonki na mnie, co ja Wam zrobiłem? przeszkadza Wam to że jestem szczery??? wkurza Was to że mam taki a nie inny dostęp do sprzętu? Każdy popełnia błędy... nie jestem idelany, nie posiadam idealnego kanału, jak komuś to się nie podoba to niech nie ogląda, przykro mi tylko że człowiek się stara, robi to kosztem rodziny, nie ma z tego kompletnie nic, a komuś "żal dupę ściska" i się wyrzywa na mnie, to niestety świadczy o człowieku...
To co piszesz jest tak złe, nielogiczne i niezrozumiałe i to na tylu poziomach, że nie wiem od czego zacząć XD Ale dobra, streszczę się.
Zrób sobie przerwę od tego forum. Sam ustal jak długą, ile Ci wystarczy, żeby się zdystansować. Ogranicz się do swojego kanału, fanbase'u jaki tam masz, który zawsze poklepie po ramionku, nigdy się nie dojebie, nie zwróci uwagi. Idź do ksantypa, wysraj się u niego na nas jak ostatnio, serio, zrób co tylko chcesz co Ci pomoże. Masz swój mały światek, w którym się czujesz happy tj. kanał na jutubku - zajebiście, czerp z niego radość. Chociaż no jak sam widzę - tutaj też masz swój die hard fanbase, to nie wiem czy nie będą płakać
Swoją drogą jest to niesamowite, że jako dorosły chłop z (jak domniemam, sam to powiedziałeś) rodziną bierzesz byle pierdnięcie tak mocno do siebie, że dajesz temu upust w tak rozemocjonowany sposób. Po co? Sam sie w sumie nas czepiasz, że czepiamy się materiałów, które dostajemy a potem sobie z tym nie radzisz