Autor Wątek: Co nas w życiu cieszy ;)  (Przeczytany 1794057 razy)

Offline blendamed

• Gaduła
Odp: Co nas w życiu cieszy ;)
« Odpowiedź #14800 27 Cze, 2022, 17:30:17 »
Podczas pobytu w stanach spełniłem swoje niespełnione marzenie z dzieciństwa i nabyłem sobie gemboja :D
Model AGS-001, z podświetleniem od przodu. Kosztował w sumie całe nic w porównaniu do cen w polszy no ale też widać po nim, że sporo przeżył. Grunt że bangla. Po cichu liczyłem, że uda mi się wyrwać AGS-101 z podświetleniem ekranu od spodu ale ciężko je dorwać no i trochu droższe są.
Po 3-ciej odznace w poksach stwierdziłem, że chuj tam, jak już jestem w stanach to może uda mi się zamówić ekran IPS do niego i ominąć pieruńsko drogą przesyłkę no i się udało. Zamówiłem do ziomka na chatę, przyniósł mi do roboty. W międzyczasie zamówiłem też nową obudowę, efekty poniżej :D

Oryginał:
Spoiler

I po modach:
Spoiler

Ten ekran to jest bajka, ostry obraz z bardzo wyraźnym podświetleniem. Zobaczę tylko jeszcze ile będzie na baterii żyło.
Obudowa to już druga sprawa. Spartaczyli geometrię i nie domyka się całkowicie. Dodatkowo tę szybkę z napisem gemboj adwans wysłali bez żadnej naklejki ochronnej to i się franca trochu porysowała. Będzie mi się chciało to wypoleruję. Póki co jest git. Teraz jak siedzę na tronie to klocki też w tetrisie stawiam xD