Autor Wątek: mój customowy PAS- pomóżcie!!  (Przeczytany 32110 razy)

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
Z lipy, oprócz Ibanezów wyjebiście wychodzą strugane Jezuski. Mają fajny miękki środek:)

Tym mnie rozjebałeś :D. Wróbel, jadłeś je, czy co? Posta wcześniejszego edytowałem zanim przeczytałem Wasze posty.
Ludzie, wiem, o co Wam chodzi. Wiem, że olcha to plebejskie drewno, dla chamstwa takiego jak ja. I ok, mi pasuje. Owszem, wolałbym jesion. Tyle, że moje wiosło kosztowało ok. 3,5 k PLN jako nówka.
Chodzi mi o dwie rzeczy:
1. Terror i tak zamówi takie drewno, na jakie ma ochotę;
2. (co do maselniczki) jeśli dostałbym do ręki wiosło, które dla mnie brzmi najlepiej na świecie pod moimi palcami i stać byłoby mnie na zapłacenie 17 kafli, to bym za nie tyle zapłacił, jeśli byłaby to taka cena. Nawet, gdyby była zrobiona ze starej, wielkiej maselniczki do ubijania masła, wyjętej z targu staroci za 4 zł.
Buzi :D.

P.S. Wiem, wiem, że Terror prosi o radę i każdy odpowiada w miarę możliwości, zgodnie ze swoimi przekonaniami. Jestem człowiekiem skrajności wewnętrznych, ale nie lubię oceniania kawałków drewna, które nadają się (odpowiednio rezonują, itd.) do produkcji instrumentó w kategoriach czarno - białych. Mogę być chujowe kawałki najdroższych drewien, nawet, jeśli były odpowiednio przechowywane, sezonowane itd. Koniec.
« Ostatnia zmiana: 18 Cze, 2009, 18:53:55 wysłana przez Martens_emenems »
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.