Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: gizmi7 w 17 Kwi, 2021, 13:13:28Cytat: niedziak w 16 Kwi, 2021, 22:55:39Rok czasu modyfikowałem sobie kompa i wreszcie zmodyfikowałem sobie go do tego stopnia, że mogę spokojnie projektować, grać w gry na wysokich ustawieniach. Na jakieś 5 lat spokój Gdzie znalazłeś kartę? Kartę mój Drogi kupiłem rok temu. Nabyłem używanego RTX2070. Teraz na tej karcie mógłbym spokojnie zarobić z 1200 zł więcej niż zapłaciłem.Cytat: spacelord7 w 17 Kwi, 2021, 09:53:24Cytat: niedziak w 16 Kwi, 2021, 23:32:39Fusion360To co ten soft to ja w ogle uwielbiam. Do Catii i NX brakuje, ale solidy jednego z drugim zjada na śniadanie. Trochę tylko mam na nich hejted, że odrzucili opcję robienia na linuxa, ale cóż...Poszedłem w Fusion, bo ma specjalnie dedykowany postprocesor do mojego CNC. Im dłużej go mam tym fajniej mi się na nim pracuje. Jedyną wadą jest to, że licencja jest wyłącznie na bazie miesięcznej, rocznej lub trzyletniej subskrybcji.
Cytat: niedziak w 16 Kwi, 2021, 22:55:39Rok czasu modyfikowałem sobie kompa i wreszcie zmodyfikowałem sobie go do tego stopnia, że mogę spokojnie projektować, grać w gry na wysokich ustawieniach. Na jakieś 5 lat spokój Gdzie znalazłeś kartę?
Rok czasu modyfikowałem sobie kompa i wreszcie zmodyfikowałem sobie go do tego stopnia, że mogę spokojnie projektować, grać w gry na wysokich ustawieniach. Na jakieś 5 lat spokój
Cytat: niedziak w 16 Kwi, 2021, 23:32:39Fusion360To co ten soft to ja w ogle uwielbiam. Do Catii i NX brakuje, ale solidy jednego z drugim zjada na śniadanie. Trochę tylko mam na nich hejted, że odrzucili opcję robienia na linuxa, ale cóż...
Fusion360