Za cenę zbudowania POPRAWNIE takiego klona (robocizna + materiał) możesz kupić wiele innych lampiaków.
Są jeszcze dwa aspekty:
1. klon nigdy nie zabrzmi 100% tak jak oryginał
2. ogrywałeś go osobiście? bo doświadczenie pokazuje, że na yt wszystko brzmi inaczej niż w rzeczywistości xD
1. po prawdzie to podobno nawet 2 egzemplarze tego samego modelu nie zabrzmią tak samo. Podobno. Tak słyszałem w każdym razie.
2. nah, było ich tak mało i tak szybko się rozeszły, że wątpię żeby choć jeden w Polsce się znalazł.
Ten punkt możemy zrzucić na dobrą sprawę na "nieracjonalny GAS".
Ale fakt jest taki, że "Marshall na sterydach" już jako hasło brzmi jak coś w sam raz dla mnie, plus youtube youtubem, ale mi to serio się podoba z brzmienia plus wychodzi na to że to mimo wszystko dość wszechstronne jest, z tymi dwoma inputami i dwoma gainami.
Zdaję sobie sprawę że jest masa innych, również fajnych opcji za cenę ogarniętego klona, a może nawet i taniej, ale... czymś GASować się trzeba, a poza tym jeszcze nie podpisałem cyrografu, na razie jedynie chcę się zorientować jak wygląda sprawa z takim klonowaniem.
Nawet jak mi za jakiś czas przejdzie to spora szansa że czegoś się nauczę przy tym.