Autor Wątek: Czego Was życie nauczyło?  (Przeczytany 192196 razy)

Offline Chomick

• Pr0
Odp: Czego Was życie nauczyło?
« Odpowiedź #875 10 Kwi, 2020, 06:49:30 »
E, nerdy, a możecie u siebie wykasować tę stopkę?

"Wysłane z mojego T1000 Gigatron7000 Oz Racing 19" Kiełtyka 18cm przy użyciu Tapaparapanatalka"

Gdybyśmy tylko byli na tyle ogarnięci żeby wiedziec jak :P ;)

Posty połączone: 10 Kwi, 2020, 06:58:46
A nie możecie po prostu każdemu pozwolić być dumnym z tego, z czego chce, zamiast prześcigać się w argumentach dlaczego może albo nie może  tak się czuć? Jak Tadeo czerpie w życiu radość i satysfakcję z osiągnięć swoich przodków i motywuje go to do pracy nad sobą, to powinniśmy się cieszyć, że na swój sposób odnajduje radość i motywację w życiu.
Jakakolwiek dyskusja na ten konkretny temat nie ma najmniejszego sensu i nie mówię tego pod kątem profilu forum, tylko życia, tak ogólnie.

A czy ktoś mu zabrania ?  Nie zabronię komuś słuchania disco polo ale to nie znaczy, że nie mogę wyrazić swojej opinii na ten temat. Jaku mu się nie podoba to albo niech jej nie czyta, albo niech się za w czasu nie uzewnętrznia ze swoimi przemyśleniami. Nie można nikomu zabraniać wyrażania swoich poglądów, myśli, opinii  z tym że zawsze osoba je głosząca musi się liczyć z ich konsekwencjami. Ja się ze swoimi liczę i godzę się na to, ze wszystkim się one nie podobają.
« Ostatnia zmiana: 10 Kwi, 2020, 06:58:46 wysłana przez Chomick »