Pokaż tego majstra, który by uzyskać w scenach różne parametry delaya dodawał drugi blok - chciałbym zrozumieć, po co. Z czterema różnymi kanałami w obrębie jednej sceny i możliwością użycia scene controllers nadal była potrzeba dodania kolejnego bloku tego samego efektu? Serio, chętnie się dowiem, o co biega.
czas: 36:33, ale tak jak napisał Lechu, to dotyczyło wersji II. Jeżeli zmieniło się w III to tylko lepiej
Posty połączone: 05 Lut, 2019, 12:34:34
co zmiana firmware to ludzie kręcą gałkami, żeby uzyskać, to co już mieli. I to nie fajne jest.
O jak ja tego nie lubie. Kiedys w BIAS mialem najlepsze imho brzmienie jakie kiedykolwiek udalo mi sie wycisnac. Przyszedl update i poszlo wpizdu. Odpowiedz supportu byla, ze no teraz wzmacniacz jest lepiej modelowany, to lepiej i dokladniej brzmi. No moze i tak ale moje brzmienie stracilem.
I to mnie dziwi. Niech zmieniają, ale raczej: DODAJĄ. Jeżeli teraz wzmacniacz jest "lepszy", to niech będzie rev.3 i pasuje. Ale stary niech zostawią. No chyba, że pamięci zaraz zabraknie :/
Drugie. Jeżeli sprzęt teraz jest taki super i mocny, to dlaczego nie można wrzucić Presetów z II?
Słabo to buduje przywiązanie do marki, skoro co chwilę mamy następne, oczywiście "lepsze" urządzenie. To mnie martwi.
Cieszy natomiast fakt trzymania ceny przez używki