Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 314277 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים

Z całym szacunkiem, jeśli Twoja wiedza o tym co było robione pod czyje dyktando jest zblizona do wiedzy o ustawach o ustrojach sądowych ... to wiesz ;)

Moja wiedza bierze się z powszechnie dostępnych informacji ( to nie jest wiedza tajemna, patrz Sienkiewicz i palenie budki).
Jeśli zaś chodzi o działanie sądów, to moja wiedza jest praktyczna, a twoja czysto teoretyczna.
Moja rodzina coś przeżyła z powodu układów, sitwy i kolesiostwa w sądach. Nie jesteśmy tu żadnym wyjątkiem, tylko jednym z wielu przykładów rodzinnych tragedii, ale wiem, że dla ciebie to już tylko statystyka...

Po za tym powiedz mi miły człowieku kiedy Ty w końcu zrozumiesz ze mam w dupie co robiło PO czy tez KOD , to sie juz nie odstanie i jeśli można to nie należy do tego wracac do ich rzadów itd. Sam KOD tez jest dla mnie nic nie wart, przyjmi topp wreszcie bo te argumenty ze PO to czy tamto nie mają sensu i nie mogą być zadnym uzasadnieniem dla poczynań  coraz bardziej bezczelnych wszelki dla mnie pseudonarodowych organizacji. Panoszą sie robią burdel niczym antifa i obie te organizacje są dla mnie do delegalizacji, a najlepiej wysłania daaleko w kosmos niech sie tam napierdalają.  Czy to histeria ? nazywaj to jak chcesz, dla mnie ten cały wybujały patriotyzm w stylu "nie zapomnimy 44" po czym hajlowanie  to schizofrenia. Tak tutaj włącza mi sie panika bo o większy absurd w historii chyba trudno.

Pojemny masz tyłek. Co więc proponujesz? Bo to, że jesteśmy na siebie napuszczani, jest dla mnie oczywiste.
Od pierwszego dnia objęcia władzy przez PIS, ruszył bardzo dobrze skoordynowany program, popierany i sponsorowany przez różne podmioty z poza kraju, którym zależy na słabej Polsce, mający na celu obalenie DEMOKRATYCZNIE WYBRANEGO RZĄDU.

W jakim kierunku to zmierza, jak myślisz? Dla mnie są trzy możliwości.
1. Drugi Majdan.
2. Powrót do władzy "totalnej opozycji" i dalszy rozbiór Polski (mam na myśli odpływ kapitału z polski, drenaż kieszeni polaków, kredyty frankowe, czyli sprawa niezałatwiona jedynie w Polsce i na Ukrainie, itd).
3. Islandia - 2009 ( niech każdy sam sobie sprawdzi, co takiego wydarzyło się w tym 330 000 tyś. kraju w 2009 roku, ja od siebie wrzucam jeden materiał).

Spoiler

Zapytam jeszcze jaki jest twój stosunek do postulatu PIS o reperacje wojenne?
« Ostatnia zmiana: 05 Sie, 2017, 11:41:26 wysłana przez 13 »
Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.