Syndrom Miriam Shadeed - to, że jest czarnoskóry i niepełnosprawny nie znaczy, że nagle ma mandat na gadanie takich głupot. Od razu widać, ile wart jest doktorat z teologii - "są ludzie, którzy nie lubią, kiedy ludzie są wolni (...) chcą, żebyśmy ciężką pracą płacili za ich nieróbstwo". Myślałem, że mówi o księżach Wytrzymałem 5 minut i to bardzo ledwo.
Posty połączone: [time]05 Sie, 2017, 07:56:09[/time]
https://oko.press/pis-wprowadza-eksmisje-bruk-choc-przeciw-nim-protestowal-sie-tymi-ludzmi-stanie-pytala-beata-mazurek-2009-r/
Najgorsze ustawy przechodzą cichcem.
I ten post to najlepszy dowód na to, że koleś ma rację. Nic nie napisałem o kolorze skóry, czy jego niepełnosprawności. Wrzuciłem, bo koleś spoko gada, a Ty zacząłeś nie od wartości merytorycznej, tylko skupiłeś się na kolorze i wózku, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. Gdybyś obejrzał więcej niż 5 minut, to byś wiedział, że mówił nie o księżach, tylko o takich paskudnych rasistach jak Ty.
@gizmi7 jeśli obejrzałeś 5 min, to po co się wypowiadać? Miriam Shadeed jest czarnoskóra i niepełnosprawna, i jeszcze ma doktorat z teologii??
Rasista wrzuca do jednego wora wszystkich o ciemniejszym kolorze skóry. Podręcznikowy przykład.