@Musza skasowałem swój post, bo uważam dyskusje z Tobą za jałowe jeśli tylko ktoś ma inne zdanie niż Ty. Nie czepiam się pozycji łopatek, garb w odcinku piersiowym jest ok przy maxowaniu, chociaż nie polecam w sporcie rekreacyjnym. Przytaczasz tu Barbellsów, być może jesteś ich fanem, nie wiem czy byłeś na szkoleniach od nich, ale weź pod uwagę, że w ich wiedzy można znaleźć spore luki oraz nieścisłości. Podsumowując cieszę się, że zadowala Cię technika Twojego martwego ciągu sumo, ale jeszcze bardziej się ciesze, że @Mother Puncher otrzymał odpowiedź na swoje pytania.
@Lubder dyskusji to tu wcale nie ma, więc nie mów mi że jest jałowa, albo że nie przyjmuję do siebie argumentów. Skrytykowałeś już wcześniej moją technikę, kiedy wrzuciłem filmik i przyjąłem to, teraz niepotrzebnie się powtarzasz i jątrzysz.
Jeśli goście, którzy aktywnie biorą udział w trójboju z realnymi sukcesami, żyją tym i prowadzą szkolenia mają dla Ciebie "spore luki" to jestem pod wrażeniem. Wierzę oczywiście, że mogą je mieć, ale skoro tak piszesz i krytykujesz, to rozumiem, że masz jeszcze większą wiedzę i doświadczenie od nich, a wszystkie te luki jesteś w stanie wyłapać. Jeśli tak jest, to ja z pokorą się wycofuję i czekam na obiecane filmiki z maksowania, żeby się czegoś nauczyć.
Również się cieszę, że
@Mother Puncher uzyskał odpowiedzi, bo chciałem mu pomóc, a nie się przepychać o nieaktualny PR
Pozdr!