Jak dla mnie to nieustanne powracanie do grubej kreski, szukanie demonów w postaci spisku swiatowego, złodzieja Tuska i całego zła jakie z niego wypłyneło na Polskę, ten jebany mesjanizm, i inne Konrady Walenrody, to tylko pozywka dla niestety durnego ludu zeby budować swoją zajebistość. Kurwa przez rok nie mogli nic zrobić ? Postawić zarzuty tym złodziejom i wichrzycielom ? Nic z tym nie robia i nie zrobią bo to jest wygodne. To juz dla mnie jakaś zenada i lemingopedia w drugą stronę, takie pisowskie ogłupianie ludzi. Rok czasu, ile można było zrobić z tym porzadku.
Gdybys tak zajmował sie pracą w swojej firmie nic bys nie osiagnał tylko szukał winnych wokół. Tak, nic nie mogli zrobić bo TK i inne takie. prosze Was przy bezczelności Jarka i niezdolności do kompromisu po prostu nie jestem w stanie w to uwierzyc. Wprowadzają to co jemu jest wygodne. Minister obrony nie liczy sie w zaden sposób z Prezydentem, a nad premier dzisiaj pokazał kto rzadzi. Gdyby chcieli to by zrobili.
A tak jeśli o Nowaka chodzi, to co wg Ciebie jest wiekszym przekretem jego zegarek czy "stodoła" ministra Szyszki, to jest kurwa przewalacz. Ustawy robione pod siebie i swoich kumpli. Jakos nikt nie zgłasza oburzenia a tu o zegarek taki problem.
Wytną w Puszczy Białowieskiej wg własnego widzimisie i odstrzelą to co bedą mieli ochote. Ech, jego wnioski o chemtrails przy tym to pikuś.
Moje zdanie jest takie , nie można wiecznie zyc demonami przeszłości trzeba myslec o tym co dzisiaj i jutro, owszem pamieć o historii musi byc ale to nie może byc motorem napedowym bo nigdy nie bedzie. To rozdrapywanie ran, a tu trzeba zapierdalać.