... Gdyby po swojej kadencji odsunął sie od polityki i został tzw mężem opatrznościowym, byłoby dzisiaj zupełnie inaczej.
W sumie ktoś, kto tyle razy wygrywał w totolotka z opatrznością pewnie jest na ty
Problem w tym, że on najwięcej krzywd narobił w trakcie swojej kadencji i dużo wcześniej w latach 70/80.
...a ja chce znać prawde i nie prawde Kaczynskiego Cenckiewicza i tp ale ludzi na prawde niezależnych, a nie tych którym zależy na ujebaniu Wałęsy,...
A kto jest według ciebie niezależnym ekspertem ? Znasz jakichś niezależnych grafologów ? czy ich niezależność ocenisz dopiero po tym jak wydadzą ekspertyzę ?
Dziwi mnie przy tym ze NIC nie jest tak na 100% udowodnione, ba ostatnio w TVP info biegły grafolog uznał iż jeden z dokumentów, podpisany przez Wałęsę nie może zostać uznany za prawdziwy gdyż nosi zbyt wiele znamion podrobionego podpisu, materiał szybko zniknął ze strony TVP.
Widziałem ten program na żywo w TVP info. Ten grafolog uznał, że nie jest w stanie na podstawie ksero wydać ekspertyzy, że faktycznie ten podpis nosi ślady fałszerstwa, albo osoba która składała ten podpis była w stanie stresu, chodziło o to, że podpisującemu drżała ręka, dodał też, że takich ekspertyz nie wykonuje się w pięć minut przy fleszach kamer.
.... tym bardziej widzę to jako zemstę polityczną i jak wczesniej pisałem nie po to by skazać lecz po to by była pożywka a ludzie sami to załatwią, co widac chociażby tutaj gdy większośćz Was już skazała Wałęsę.
To chyba nie tak? Może po prostu należysz do tej grupy osób, która nie dopuszcza do siebie tej myśli, że Wałęsa jest zdrajcą, bo wtedy okazało by się, że byliśmy 30 lat oszukiwani, a nikt tego nie lubi i ciężko się z tym pogodzić. Ja to mam za sobą, Wałęsa był kiedyś dla mnie bohaterem i ciężko było mi to przełknąć. Ale jak sam kiedyś powiedziałeś ...prawda boli, ale wyzwoli.
Ps : Zwróć uwagę, że Wałęsa przegrał w sądzie z K Wyszkowskim, z Cenckiewiczem chciał ugody lecz ten się nie zgodził, a prowadził to sąd w czasie rządów platformy więc Niezawisły