Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 317946 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Faktycznie nie ogarniasz, łaczysz bowiem moja niechęc do Antoniego i Jarka, z przyzwoleniem na to co sie odpierdala w stosunku do ludzi w Wawie. Dopóki nie dopuścisz myśli ze mozna nie podzielać poglądów PIS i tego co i jak robią, oraz być przeciwnym takim rzeczom jakie dzieją sie w Wawie i tego co faktycznie nagmerała PO a nie to co gawiedź krzyczy ze złodzieje dopóty bedziesz miał problem ze zrozumieniem mnie. Niechęć do Antoniego nie jest jednoznaczna z popieraniem PO

Z drugiej strony cały czas nie mogę sie nadziwić ze tyle jest krzyku o Hannne o Bronka o Donalda itd dlaczego nikt nie postawi w koncu zarzutów i nie posadzi ich jęsli faktycznie nakradli. CZasami zastanawiam sie czy to nie jest jakaś polityczna pożywka by cały czas podsycać niechęć i nienawiść do tych ludzi, by pograzyć wszystko co liberalne, i nie chodzi mi tylko o PO bo ta zaorała siebie samą. Nie chodzi mi także o nowoczesną, ale ogolnie, o długofalowy wydzwięk, by w przyszłych wyborach zapewnić sobie spokojną reelekcję a samo słowo liberalne budziło akty niecheci i agresji a przynajmniej kpin w stylu lemingi itd.

Druga sprawa jak ja z kolei mam nie mówić o pieprzonej logice PIS u gdy służbom mundurowym zapowiedziano ze osoby z przeszłościa pzpr nie bedzie przedłuzona umowa o prace a takie ... osoby jak Jasiński i Piotrowicz piastuja takie stanowiska, weź mi to proszę wytłumacz, ja tego nie pojmuję.

A jescze co do tych cytowanych słów przez Ciebie. Otóż Antoni ma niebywały dar odwracania kota ogonem najpier pierdolnie ze wiedzą na pewno ze to 100% wiarygodności ze Egipt odstapił Mistrale za 1$ a później mówi " no a jeżeli to prawda ze rosja sie wycofała to tylko bardzo dobry sygnał dla pokoju na swiecie" ... ja sie pytam jakie kurwa "wycofała"
I ludzie to kupują i dlatego ze smutkiem podziwiam ze takie łgarstwa takie pierdolenie tak łatwo jest kupowane . Normalnie Antek uratował swiat upubliczniając tą wiadomość.

Posty połączone: 28 Paź, 2016, 10:39:35
Jeśli starczy Wam sił tylko porównajcie sobie dwa sposoby podania informacji i analizy tejże.
Nie patrzcie na żródło tvn mam nadzieje ze nie okroili i nie zmanipulowali
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/rosyjskie-korwety-na-baltyku-szaf-msz-zachowanie-agresywne,687542.html

vs

http://www.defence24.pl/478702,dezinformacja-rosjan-korwety-z-rakietami-kalibr-na-baltyku
« Ostatnia zmiana: 28 Paź, 2016, 10:39:35 wysłana przez commelina »