Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 318247 razy)

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים
Albo Ty jesteś tak głupi albo tylko udajesz i nie zamierzam Tobie tłumaczyc dlaczego tak myślę, to i tak nic nie da z tego co widzę. Ale idąc Twoim tokiem rozumowania co tam ludzie którym  Jasiński i Piotrowicz zniszczyli życie ważne ze dzisiaj liża dupe małego Jarka.

Ależ ja wcale nie oczekuję, że będziesz się przede mną tłumaczył ;) Po prostu przeraża mnie twoja logika :)
Najpierw piszesz, że nie widzisz opcji politycznej, na którą z czystym sumieniem mógłbyś oddać głos, a w ostatnim zdaniu koślawo konstatujesz jadąc po ministrze obecnego rządu, używając jakiejś dziwnej figury retorycznej (można to podciągnąć pod epitet sprzeczny?), że;
W tym wszystki pozostaje mi ze smutkiem podziwiać to w jaki piekny sposób wywija sie ze swoich bzdur harcerzyk Antek, nie ubliżając harcerzom.

Stary, to jest zdanie zbudowane w taki pokrętny sposób, że faktycznie chyba jestem głupi, bo nie jestem w stanie tego ogarnąć... :D

Wracając do tematu (warto poczytać komentarze);

Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.