Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324354 razy)

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Apropo Turków to nie będzie fair wrzucać ich do jednego worka . To są różni ludzie. Ale jest ten ciemny, dominujący obraz. Niestety.  Obserwując ich w DE to widać,  ze powstało trochę panstwo w państwie.  3 pokolenia a Niemcem nikt z nich sie nie stał.  Raz religia. Islam a kto nie wyznaje ten drugiej kategorii.  Dwa kolor skóry. W erze poprawności politycznej pewnie ktos powie - nie ma znaczenia.  A wystarczy popatrzeć na rynek pracy. Srogo weryfikuje pochodzenie.  Media mówią, ze obcokrajowiec w DE musi wysłać masę wiecej CV zeby dostać pracę (często kilkaset).  A co dopiero turek czy murzyn. I o kant dupy można rozbić całą tą piękną ideologię o równości. Na rynku pracy nie ma. Trzy jedzenie. Europejczycy jedzą kielbase i schabowego. Spróbuj araba tym nakarmić. Cztery mentalność. Tam facet musi byc hmm kozak. U nas by sie powiedzialo pener. I takich Turków widać całą mase w De. Dlarego europejskie dzieci maja problemy w szkole. Inna mentalnośc, inne wychowanie, inne wzorce. I niekoniecznie nóż w kieszeni.  I następuje separacja. O kant dupy rozbić tą poprawność polityczną. Od jakiegos czasu zmieniłem pracę.  I parkuje auto w pobliżu komisów samochodowych. Wszystkie tureckie. Wszystkie bardzo podejrzane. Patrząc na właścicieli (hmm typ srogi hiehie) to sie zastanawiam kto tam to kupuje.  Moze Gimizi sie skusi w ramach poprawności politycznej.
^ gdyby nie ostatnie zdanie, to zalajkowałbm. Po co ta zaczepka? Myślę, że Gizmi nie jest ślepy i radykalny.

Posty połączone: 30 Lip, 2016, 20:58:24
Strzelam, że chodzi tym razem o powszechny dostęp do broni, który forsowany jest głównie przez prawicę. Choć fakt faktem...radykalizm :D??
6 lat trenowania aikido od smarka i 3 lata w LOK na strzelnicy. W 8 klasie prowadziłem zajęcia PO jako instruktor dla techników i szkół zawodowych. W moim rodzinnym mieście bardzo rozwinięte są organizacja typu Strzelec, harcerstwo i samoobrona. Nie przypominam sobie żebym kogoś zastrzelił, a okazji było sporo i kilku na liście by się znalazło ;)
Bo to jesteś Ty. Nie oznacza to automatycznie, że inni tacy będą. To, że nie zaatakujesz lwa, nie oznacza, że możesz się czuć bezpieczny.
« Ostatnia zmiana: 30 Lip, 2016, 20:58:25 wysłana przez Wolfhorsky »
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.