Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324328 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Panowie zeby było jasne, Oczywiście ze wiele z tych akcji było aktami terroru kolesi z wypranymi mózgami mułlów którym w większości chodzi o panowanie nad swiatem i jego finansami. Zabijający kibol zabijający fanatyczny muzułmanin to dla mnie takie samo zło i tak samo bym to wybijał. Jak swiat swiatem takie rzeczy istniały i zapewne niestty istnieć beda. Stany miały swoich czarnuchów których sobie sprowadzili ( wczesniej wpierdalając sie rdzennym amerykanom w parade, co chyba do dzisiaj nie zostało uznane jako najwieksze ludobójstwo na swiecie ) do pracy i my mamy jako europa. Tyle ze tutaj mamy jeszcze religie i to w tej złej odmianie. Jak wiadomo kazdy radykalizm to zło tak samo katolicki jak i islamski. Odchodząc od tematu zna ktoś radykalnych buddystów i skutki takiego radykalizmu ?
Gdy popatrze z własnej perspektywy miałbym takie same obawy przyjecia do pracy muzułmanina z bliskiego wschodu jak i kibola.
Z drugiej strony wiem ze nie kazdy muzułmanin to pojeb. Nie spotkałem kibola bez odchyłów. Mam klienta z Bremy jeszcze od mebli , Turek muzułmanin fantastyczny klient , mąz znajomej w Berlinie Turek muzułmanin architekt , złego słowa powiedziec nie można. Obydwaj kolesie pukają sie w czoło co sie odpierdala.
Dlatego wole byc ostrozny w osądach mając z tyłu głowy realizm sytuacji. I dalej, sprawa z maczetą to dla mnie akt terroru jak cała masa wystepków naszych kiboli, ale już reszta jak najbardziej do terroru sie kwalifikuje.