Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324074 razy)

Offline blendamed

• Gaduła
A aa nie było fb i googla o oo, jak mi przykro :P
O łał...serio? :facepalm: I po co to ;)
Podajesz jakieś przypadki archiwalnych strzelanin sprzed 30-stu lat i jakieś pojedyncze incydenty typu wjazd na molo, kolo zajebał laskę czy, jeżeli dobrze wyczytałem, gangsterzy się wzajemnie pomordowali w jakimś klubie podczas gdy na przestrzeni bagatela kilku lat wstecz mieliśmy już kilka tragedii na znacznie większą skalę gdzie nie poginęli sami zainteresowani a mnóstwo bogu ducha winnych ludzi.
Oczywiście, jak sobie przejrzę policyjne kartoteki to pewnie na pęczki mógłbym sobie wyciągać historie gdzie jakiś sebix zarżnął karyne wsadzając jej 20 razy kosę pod żebra bo mu lutnęła dzide jak jej niechcący laczki opluł na chodniku. Tylko co mają jakieś pojedyncze błahe występki do notorycznie popełnianych masowych mordów? Sam fakt, że ktoś z zimną krwią może targnąć się na czyjeś życie jest przerażający ale w porównaniu do ostatnich wydarzeń takie pojedyncze przypadki dewiacji to kaszka z mleczkiem.

Widzę, że strasznie lubisz wybiórczo sobie czytać. Ideologia radykalnego islamu to świetne narzędzie do usprawiedliwienia sobie swoich czynów a z jakich głównie powodów oni to robią? No cóż, na pewno nie dlatego bo jakiś abdullah nie kibicuje arce gdynia :v tam już dzieci uczą jak obcinać głowy niewiernym, skąd się potem biorą tacy degeneraci? No przecież, że stricte z psychicznego upośledzenia, zupełnie jak każdy nasz polski morderca a już w szczególności ten kolo co się wpakował na molo ;)

Że ja spłycam problem i wrzucam wszystkich do jednego wora? Przecież cały czas prawię, że właśnie to mnie wkurwia, że tak wszyscy dookoła robią :D przypinanie plakietki każdemu terroryście "chory psychicznie" i zamiatanie sprawy pod dywan typu "spoko, to tylko kolejny psychol, nie mamy problemu z terroryzmem a merkel to jednak fajna i dobra babka jest" ;D

Rozumiem, że się możemy nie zgadzać ale już nie gadaj głupot typu, że całe zło świata sprowadzam do islamu. Kwadratowe dziury pod okrągłe pipaki to jednak nie jest wina ciapatych ;D