Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 324103 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Oj biedaku :P a bez googla to juz nic tak ? To poszukaj info z Gdańska z lat 80-tych zeszłego wieku a właściwie z Gdyni z klubu las vegas ul. chyba Witomińska ale pewności mi brak czy akurat ta ulica. Wjazd BMW w sopocie i nie ten rajd kola a moze o właśnie kolo wjechał na monciak i rozjebał kilku ludzi.. kolo z kałachem co zajebał swoją laskę, to kolo z jednostki wojskowej Z Braniewa tez z lat 80tych . A aa nie było fb i googla o oo, jak mi przykro :P

Ty na serio wierzysz ze oni to robią z powodów ideologicznych ? A czy jest róznica mordu z powodów ideologicznych lub bez powodu. W jakiś sposób potrafisz usprawiedliwić zabijanie bez ideologii ? To jest ten brak kontr argumentu i sprowadzanie jedynego zła do islamu.
Wiesz, w takim razie wg Twoich założen możesz uznać mnie za powaznie ślepego, dla mnie kibole nie różnia sie niczym. Koleś zaszlachtował maczetą dziewczynę, kibole uzyli noża i siekiery zadając młodziakowi kilkadzisiąt ciosów nożem, kilkadziesiąt !
Jaką Ty widzisz różnicę ? :o
To akurat łatwo powinieneś znaleźć gdy gonili kolesia po całym osiedlu, sławna akcja.
Cóż absolutnie nie podzielam Twoich poglądów w tym temacie, gdyż imo spłyca problem i zgarnia wszystko do jednego wora a to jest wg mnie bardzo złe.

Nie doczytałem, masz przykład u jaco. Potrzebujesz więcej to wygoogluj sobie kartoteki policjii znajdziesz nie takie smaczki.
« Ostatnia zmiana: 26 Lip, 2016, 13:08:34 wysłana przez commelina »