Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 323758 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Tadziu mi rece opadły na Twoje argumenty i nie rozumiem jak można wierzyć w to co napisałeś . Jedno co to musze to uszanować ze tak uważasz.
Za takie usługi i taka ich jakość, ja miałbym tyle spraw sądowych ze bym sie nie pozbierał. Szkolnictwo które wspomniałes jest tak niedofinansowane ze o słuzbie zdrowia nie wspomnę ze gdyby nie ludzie nie patrzac tylko na siebie i gdyby nie ich zaangazowanie ( lekarze no ok niektórzy, nauczyciele ) byłby szit nad szity. Tadziu mówisz ze zawdzuięczamy wszystko zło platformie. Tadziu PIS za poprzedniej swojej kadencji nie zrobił totalnie nic i nie dlategpo ze nie miał czasu tylko dlatego ze zajmowali sie cudzym zyciem, i damskimi gaciami, slizgając sie na hossie lat poprzednich.
Tadziu w tym kraju w naszej Polsce nie ma chyba rzadu prócz przynajmniej dla mnie tego pierwszego po transformacji,  który faktycznie chciał cos dobrze dla ludzi.

Posty połączone: 23 Cze, 2016, 11:39:28
Smoleńska c.d.

http://natemat.pl/183161,pawel-deresz-nie-godzi-sie-na-ekshumacje-zony-w-pierwszym-rzedzie-nalezaloby-ekshumowac-prezydenta-lecha-kaczynskiego
« Ostatnia zmiana: 23 Cze, 2016, 11:39:28 wysłana przez commelina »