Autor Wątek: Kącik fitness  (Przeczytany 377852 razy)

Offline aciek_l

• Pr0
Odp: Kącik fitness
« Odpowiedź #2075 16 Maj, 2016, 18:20:48 »
@Musza : Jak wpadłeś na pomysł tak skrajnej diety? Nie mówię, że to źle, ale dośc radykalne podejście.

Co daje trening na czczo? Ma sens, jesli miałbym taki jeden w tygodniu? (więcej nie da rady :( )

Było pół roku FBW, potem miesiąc Insanity, potem miesiąc obwodowego - czas na split i masę. :P Chociaż z moim metabolizmem nie powinienem się zalać. W sumie przynajmniej jakąś chałupniczą metodą muszę sobie BF zmierzyć. Aktualnie waga 78, wzrost cały czas ;) 1,73.

W ogóle to kupiłem sobie trening indywidualny i ułożenie planu. Milion poradników i dyskusji w necie jest o tym, jaki split robić i tak dalej, ale stwierdziłem, że zdam się na kogoś i będe miał okazję pogadać co i jak. No i warto było. Nie jest jakiś skomplikowany plan, ale sam bym tego nie ułożył. Przy okazji dla wyczucia ciężaru i sprawdzenia techniki zrobiliśmy po jednej serii każdego ćwiczenia i byłem ledwo żywy na koniec - 18 ćwiczeń, prawie bez przerw, jak na obwodowym. Ale nie byłem z trenerem, tylko z panią trener, więc +10 do siły. :D