Wyciągasz to gizmi7 jak jakby to było coś co nie wydarzyło się nigdy wcześniej.
Osiem lat temu jak Platforma to samo robiła i na każdym szczeblu władzy sztucznie nadymała balon biurokracji to Gizmi był prawdopodobnie w podstawówce i miał inne zainteresowania, ale tak jak pisze Pronounce tak było zawsze i wszędzie.
W sumie to jest fatalne, ale przy tym całym krzyku o zawłaszczaniu panstwa przez PO, o tej prawicowej nagonce i czynieniu z kazdego kto jest bardziej za PO niz PIS albo tylko nie jest za PIS i ma wątpliwości, lemingiem, złodziejem, sprzedawczykiem, wrogiem narodu, zdrajcą itd itd , tym bardziej trzeba pietnować taką dobrą zmianę bo właśnie niczym sie kurwa nie róznią, nie są nic lepsi tylko ubrali sie w płaszczykl patriotów, katolików , pies jebał takich katolików, mówie to ja, chodzący do katolickiego kościoła ale z takim wyznaniem wiary niechcący mieć nic wspólnego. W tych ludziach nie ma dla mnie nic z miłości bliźniego i najważniejszego przykazania, przykazania miłości. Gdy słyszę hasło" wyłącz TV włącz myślenie" a później podsuwa sie wszelakie stacje typu niezależna albo z hasłem republika to nóż mi sie w kieszeni otwiera i drobne się rozmieniają . Tak to róznica ze zamienił stryjek siekierke na kijek.