Będzie możliwość ogrania wiosła jak będzie na sprzedaż, ale tylko dla zainteresowanych, bo szkoda mojego czasu. Jak nie wierzycie to się po prostu nie wtrącajcie i tyle. Proste. Poza tym to jest NGD a nie ogłoszenie na sell.
@Johnny, płytka nie jest do kurwy nędzy krzywa. Jest prosta. Nie jest to po prostu zrobione na wyżłobienie żeby płytka wchodziła do korpusu.
@Wolfhorsky, widzę, że ładnie traktujesz klientów i chciałeś się tym pochwalić publicznie. Wrzucasz amp do 2x większego pudła owiniety w folię spożywczą i kilka bąbelków przy czym amp dalej sobie w nim latał jak chciał. Żadnego styropianu, nic. Tylko cienki jednowarstwowy karton. O wszytskim poinformowałem Cie po odebraniu. Mogłeś wtedy wspomnieć o reklamacji u kuriera, ja myślałem tylko o zwrocie uszkodzonego ampa i odzyskaniu kasy, bo ten pakunek to była kpina. BTW, wrócił i tak lepiej zapakowany, bo przynajmniej nie miał jak latać
PS. Most w ten sposob został ustawiony w Guitar Aid w Londynie I STROI W KAZDEJ POZYCJI. Sprawdzone, nie tylko przeze mnie. Tak Adam, to prawda.