Co ma cena BK do NGD? Co Cię to obchodzi? Co Cię obchodzi to że często sprzedaje sprzęt i na tym zazwyczaj zyskuje oraz testuje różne gitarki? Przyjemne z pożytecznym. Zazdrościsz? Nie masz swojego życia to zajmujesz się życiem innych i wg mnie to jest właśnie szczyt cebulactwa. Jak twoje dzieci będą takie jak ty, to nie wróżę jakiekogolwiek rozwoju cywilizacji.
Nie wiem, po prostu uwielbiam patrzeć jak się wkurwiasz. A co tam ze "Stradivariusami"? Sprzedane?
Znaczy powiem wprost - uważam, że jesteś najgorszym sortem "gitarzysty - handlarza" jaki może istnieć. Robisz albo próbujesz robić ludzi w chuja, wciskasz kit za kitem, a akcji z Neo i rozmowy ze mną to ja Ci nigdy nie zapomnę i masz fart, że na chwilę obecną nie mogę jej znaleźć, bo miałem eleganckie screeny. Poza tym wyjebując do Johnnego z ryjem i wręcz wyzwiskami dajesz przykład, jakim nie dość, że jesteś cwaniakiem to chamem i prymitywem. Generalnie o ile ja jestem zazwyczaj oschły, to wobec Ciebie zawsze włączam osobny tryb. Zwróciliśmy uwagę na chujową menzurę i generalnie "brzydotę" tego badyla (sprawa subiektywna) a Tobie już zwieracze poszły.
A pojazdy o dzieci mnie w ogóle nie ruszają, musisz spróbować czegoś innego
EDIT: A jednak mam tę rozmowę.