Wymagasz żeby ta ekipa w kilka miesięcy posprzątała bajzel, jaki zostawiła po sobie poprzednia ekipa, nie ma takiej stacji.
Myślę, że trzeba co najmniej dwóch kadencji.
Odbierasz moje niezadowolenie w opaczny sposób i zmieniesz sens. Je nie oczekuję cudów, dlaczego doszukujesz sie tego o czym nie rozmawiamy, nie zmieniaj tematu. Ja nie oczekuje cudów od Antka tylko postepowania ciut bardziej odpowiedzialnego. Jakiż związek ma jego wypowiedź z dokonywaniem zmian. Na Jego miejscu tez próbowałbym wycofac sie s tego przetargu bo był z dupy i bez okreslenia przez MON celów i załozen strategicznych. Po mimo tego, ze do tego co określono w przetargu uważam ze ten smigłowiec był najlepszy ale co z tego skoro przetarg i jego założenia już z dupy. Wycofanie więc lezy w interesie kraju ale jak to robić to tak by kolejni partnerzy jak chocby przyszły wybór opl nie patrzył na nas przez pryzmat jego wypowiedzi i zachowań bo guano z tego wyjdzie.
Kolejna rzecz a to już w zmianach to przerzucanie sie odpowiedzialnością za korwetę a obecnie już tylko patrolowca Gawron, kpina i najwyższy szczyt nieudolności wszystkich ekip począwszy od 2001 i Leszka millera poprzez rządy Kaczyńskiego i PO. Ten ostatni rząd zauwaz nawet nie próbuję w to wmieszać bo to byłaby bezczelność z mojej strony. Nie mniej obecny wice MON uważa ze to zaniedbania poprzedniej ekipy doprowadziły do tej sytuacji. To ja sie pytam dlaczego koalicja PIS LPR i cos tam jeszcze nic nie zrobiły w latach 2006 gdy to stocznia MW dwukrotnie traciła płynność, dlaczeo wtedy nikt nie przeniósł tego projektu do zajebiście działającej stoczni remontowej w Gdańsku, która jako jedyna realizuje planowo kolejny okret dla MW a jest również w PGZ. No ale dzisiaj jak widzę i u Ciebie i u nich to jedyny argument, "wszystko wina poprzedników". No ale niestety to standard w naszej polityce, i zeby było jasne nawet nie chce myśleć co ssie bedzie działo gdyby PO wróciło do władzy.