Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322058 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nie zapominaj, ze to Ty otworzyłeś mi oczy na niektóre sprawy, bo zwyczajnie nie zwracałem na nie uwagi lub nie szukałem. Nie zapominaj, bo zdaje sie robisz to także non stop ;) ze chciałem dac im szanse "ok niech pokaża", niestety to co pokazują nie podoba mi sie. Argument o tym co było przez ostatnie 8 lat jest dla mnie w tym kontekście o tyle słaby, ze nie może słuzyć jako czynnik pozwalający i zwalniający PIS z jakiejkolwiek odpowiedzialności. Nie powinno być w żadnym razie jakimkolwiek kryterium odniesienia. Nie po to miała byc ta dobra zmiana by teraz zasłaniac sie tym co było 8 lat wstecz. Nieudolność PO wskazywałem sam wielokrotnie, więc wybacz ale bijesz pianę. Przypomij mi też kiedy to rozmawialiśmy na temat armii wcześniej na tym forum. Otóz nie rozmawialiśmy, więc nie mów mi czy psioczyłem czy nie, bo to są tylko Twoje domysły.

Jeśli min. MON wypowiada sie w takiej formie jak Antoni o akcie terroryzmu ze strony sowietów bez wskazania dowodów to to jest amatoraka. Idąc dalej tym tropem jeśli ma na to dowody to po co zatem marnowąc czas i pieniądze na kolejną komisję smoleńską ?
Dlaczego odwraca sie kota ogonem i mydli oczy ludziom w sprawie caracala. Ok przetarg był z dupy cos tam kombinowali teraz uznali ze z 50 szt wezmą może 10. Sam bym sie wkurwił na takie cos i olał offset o który teraz Antoni ma pretensje. Tzn prawdopodobnie nie ma i jest to mu na rekę ale takie pierdolenie i zwalanie winy na kontrachenta nie budzi na pewno entuzjazmu u kolejnych i godzi w zaufanie do naszego kraju jako poważnego gracza.
Oto cytat z Antoniego :

"Zdaje się że są zasadnicze kłopoty ze strony naszego kontrahenta francuskiego, któremu jesteśmy oczywiście bardzo przyjaźni i otwarci, ale który nie jest gotów zgodzić się na warunki offsetowe. A przecież od początku było wiadomo, że offset jest częścią kontraktu. No i jeżeli to się ostatecznie potwierdzi, to w tym momencie będziemy musieli na nowo rozpisać przetarg

szef MON Antoni Macierewicz w TVP Info

żródło :  http://www.defence24.pl/326712,macierewicz-smiglowce-wielozadaniowe-od-nowa-problemy-z-offsetem

Nastepna sprawa to " eksperymenty na polakach z bronią elektromagnetyczną , doniesienia z Dolnego Śląska i okolic Legnicy" nasi eksperci sprawdzą to i wydamy oświadczenie."

To przepraszam winne są zapewne służby z poprzedniego okresu, ze takie rzeczy sie dzieją i nikt nie wie o co koman ? Ktos sobie testuje swobodnie broń elektromagnetyczną ?
« Ostatnia zmiana: 15 Mar, 2016, 10:56:14 wysłana przez commelina »