Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: theremin w 21 Lut, 2016, 17:06:18Cytat: pivovarit w 21 Lut, 2016, 16:41:47 Tak jak mówiłem wcześniej. Dopóki mamy demokrację i jedna połowa społeczeństwa idzie na lewo, druga idzie na prawo a trzecia jest zbyt głupia, żeby zrozumieć skąd się biorą pieniądze w budżecie, to możemy się tutaj tylko tak stukać drewnianymi mieczykami do usranej śmierci. Niestety to taki pojebany kraj, że nawet społeczeństwo dzieli się na 3 połowy Tak, tak to miało zabrzmieć
Cytat: pivovarit w 21 Lut, 2016, 16:41:47 Tak jak mówiłem wcześniej. Dopóki mamy demokrację i jedna połowa społeczeństwa idzie na lewo, druga idzie na prawo a trzecia jest zbyt głupia, żeby zrozumieć skąd się biorą pieniądze w budżecie, to możemy się tutaj tylko tak stukać drewnianymi mieczykami do usranej śmierci. Niestety to taki pojebany kraj, że nawet społeczeństwo dzieli się na 3 połowy
Tak jak mówiłem wcześniej. Dopóki mamy demokrację i jedna połowa społeczeństwa idzie na lewo, druga idzie na prawo a trzecia jest zbyt głupia, żeby zrozumieć skąd się biorą pieniądze w budżecie, to możemy się tutaj tylko tak stukać drewnianymi mieczykami do usranej śmierci.