Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: pivovarit w 20 Lut, 2016, 21:54:56Ci ludzie, co robili przeważnie zakupy w niedziele, zrobią je dzień wcześniej zwalając się na łeb tym "niezwolnionym". Wzrośnie więc "natężenie" roboty, którą trzeba wykonywać. Jakoś sytuacja musi dojść do równowagi i ktoś w jakiś sposób oberwie.Mi to tam w sumie ryba ani nie pracuję na kasie, a zakupy robię przeważnie dzień wcześniej W sobotę w marketach w DE faktycznie jest zwiększy ruch. Ja przełożyłem duże tygodniowe zakupy na piątek. Tylko dlatego, że lubię w spokoju przejść i wszystko kupić. W sobotę robiłem duże zakupy przez 3 lata i też jakiejś tragedii nie było, szturmów po karpia nie zauważyłem Różnica jest taka, że ludzie robią większe i bardziej przemyślane zakupy. W końcu w niedzielę zostaje tylko stacja benzynowa. Polscy politycy i ekonomiści mogą mi milion przykładów podać jaka to tragedia się stanie po wprowadzeniu wolnej niedzieli. Spłynie to po mnie bo widzę jak to w de funkcjonuje. Bardzo dobrze.
Ci ludzie, co robili przeważnie zakupy w niedziele, zrobią je dzień wcześniej zwalając się na łeb tym "niezwolnionym". Wzrośnie więc "natężenie" roboty, którą trzeba wykonywać. Jakoś sytuacja musi dojść do równowagi i ktoś w jakiś sposób oberwie.Mi to tam w sumie ryba ani nie pracuję na kasie, a zakupy robię przeważnie dzień wcześniej