Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 321374 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Trzeba być przybocznym czarnoksiężnika
:D
Zabrali mu pozwolenie na broń, nie?
Jeśli chodzi o Wałęsa to strasznie domagał się debaty. IPN zaproponował dwa terminy, Bolek stwierdził, że żaden mu nie pasuje... w świetle materiałów, które wypłynęły od żony Kiszczaka, to już w ogóle pozamiatane.

nie chodziło o terminy a o to ze Wałęsa nie miałby możliwości odniesienia sie do  zarzutów. Uważasz ze to byłoby w porządku ?

Jak dla mnie cała ta sprawa z aktami to jeden wielki syf. Spaliłbym i zaorał, a ludzi tamtego systemu odizolował od społeczenstwa. Nie wiem jak ale to by było warte zrobienia a nie grzebanie w tych mniej lub bardziej preparowanych świstkach. Nie ma szansy by ktokolwiek dzisiaj uczciwie ocenił ludzkie działania na podstawie nawet podpisanych papierków. Ubecja i cały ten system odczłowieczał ludzi. Zastraszali łamali nie takich twardzieli jak Wałęsa.
Dla mnie to co sie dzieje w tym temacie tzn odnośnie akt ubecji to chichot zza swiatów i słodka zemsta ubecji i całego systemu, a ludzie łykają to jak zaba muł i ulegają tej histerii.  To dla mnie jak grzebanie w zabliźnionych ranach, masochizm i pojebanie z poplataniem. Dziadek w abwerze, Ojciec w ub, wujek w kc,niech idą z tym w pizdu. Niech zajmą sie planem Morawieckiego i to jak go zrealizować a nie kurwa wiecznie oglądanie sie w tył.